ahojte mamičky chcem sa opytať ci pečete doma zakusky na svadby chcela by som začať pekavat vo velkom ale nemam dobre recepty 🙂 🙂
no ale to nie je len tak, ze hop chcem a peciem🙂) treba si najst na nete recepty a vyskusat, co ti ako pojde, co ti bude chutit, ako sa ti bude darit, pripadne si urobit nejake vlastne obmeny a prisposobenia🙂) uprimne dost pochybujem, ze niekto, kto stravi hodiny casu hladanim receptov, dalsie hodiny skusanim a minanim materialu zrazu napise niekomu len tak 20 fajnych oskusanych a nim osvedcenych receptov🙂)
V kazdom pripade velmi drzim palce............aj ked v tomto nepomozem, lebo zakusky nepeciem, ja som tortova🙂
ideš na to z opačného konca-----najprv začni zbieraním receptov, z kníh, z internetu, skúšaním, pečením, ...až potom sa rozhoduj o podnikaní...nik z pekárov ti nedá svoje know-how len tak, si pre nich konkurencia 😉 .....
nebola si nikdy u pekára-cukrára? my sme pred mesiacom vyberali asi z 30 druhov, taká klasika sú rozne rezy, drobné pečivo, veterníky, špice....určite je toho lný internet 😉
a aké zákusky myslíte konkrétne? Ono to zaleží na tom, čo si ten pár bude priať. Ja som vyučen ácukrárka a na svadby sme v škole robili všelijaké zákusky, trebars veterníky, špice, parížske rožky, laskonky, grilážky, rolády.... a kopec iných