Máte recepty na polievky pre 8 mesačné bábo?

zelenydudlik
8. okt 2015

Prosim o nejake recepty,ake polievky by som mohla robit 8mes. synkovi a jak casto davate polievky? Davate ich miesto hlavneho jedla alebo aj ja?

vilaamala
8. okt 2015

ja som dnes robila jednoduchú tekvicovú. Oranžovú tekvičku som vykôstkovala, nakrájala a povarila v troške vody domäkka, môžes pridať aj zemiačik. Keď trošku vychladla, mixla som ju s troškou jogurtu a hotovo. Bežne robím 2 chody, ale dnes som sa ponáhľala, tak som urobila takú hustú sýtu polievku a stačilo...

blueberry8
8. okt 2015

My mame 9m a dnes tiez tekvica s morcacim maskom uvarit rozmixovat do polotiedka a pridala som bezvajecne cestoviny vrtaky a to mame iba 1 zubok 🙂

zabina27
8. okt 2015

mozes kombinovat uplne hocico, co uz jedava, zeleninove s masom, s cestovinou, so zltkom, ryzu, pseno na zahustenie... ale nie vela zloziek naraz, podla mna stacia 3 - 4. mozes aj dochutit napr. petrzlenovou vnatou, trosku pazitky, ale este mu to ani netreba.
inak ja som polievky takemuto malemu nedavala, len take "kasicky", to co by som uvarila aj do polievky, som mixla bez toho vyvaru, na kasu, nie na riedku polievku, lepsie sa mi ho tak krmilo, davala som len jeden chod na obed alebo po obednom spanku, doobedu ovocnu desiatu. a teraz v pohode je aj polievky, samozrejme nie kazda mu chuti, ale jedava.