Ahojte nemáte niekto recept na dobre pečené nanuky?
Pripojim sa, tiez by som ich rada skusila spravit doma 🙂
No dievčatá z moc sľubné to nevyzerá 😂😂
@alanteriel aj ja prosím....
@alanteriel to je asi nejaké špeci tajne 😁lebo nikde takého receptu niet 😁
@alanteriel Moja sefka mi akurat dala dva na velku noc. Vyzeralo to ako nanuk ale nebolo to zmrznute. Bola to taka akoby super jemna kokosova alebo tvarohova hmota (dvojfarebna) a obalene v cokolade. Ak je to ono, opytam sa jej na recept.
Ahojte, pozrite si na www.obchodikuvierky.sk mate tam 3 videonavody, plus si formy mozte objednat. Alebo este toprezepty.cz tam su bananove pecene nanuky. Hadam som pomohla.
@andreatytler ďakujeme to bolo ono 🤗
@lavender273 áno 🤗
@alanteriel je to piškótové cesto , a zmiešané s hrozienkami ,káva ,rum mandle ,oriešky čo len chces ..dochutis natlačia do firmy ,zapichnes paličku ,na hodinku do mrazaku obália v čoko a ozdobis ako chces 🙃
@alanteriel aj ste nieco nasli alebo sa k nejakemu dostali?? 😄😄 v nejakom blogu som citala ze plnku pouzivaju ako brownie a cheesecake ...
@nezabudka92 príspevok nad vami som písala .....
Dám vám zlepšovák. Je to taký malý ofajc ale ušetrí čas...mne sa nechce piecť piškótu a pravdupovediac to detom nechutilo. Naposledy som kúpila mramorový koláč z Lidla a len po pomrvila. Úplne bez ničoho. Tie chutili najviac. Potom som robila aj z mixovanych trubiciek len to bolo dosť sypké ale tiež celkom ok. Len tá palicka ku konci už nedržala. Boli také chrumkavé...
A to sa je zamrznuté či ako?
@alanteriel 📌