Urob krem do piskotoveho korpusu. Kedysi bola instantna kasa Vlasta, ta bola bez mlieka, neviem ci je teto mliecna, takze si uprav recept podla toho. 8 lyzic kase, 2 dl studeneho mlieka, 1 vanilkovy cukor vyslahat na hustu kasu. 250 g masla vyslahat s asi 5 kyzicami praskoveho cukru a postupne prislahavat kasu. Z tejto davky vyslo na 1 tortu do vnutra aj na boky. Ochutit sa da aj kakaom aj ovocim. Inac je to velmi expresny krem, univerzalne pouzitelny na plnenie cohokolvek, od torty cez rolady az po kosicky. Proste vsade tam, kde sa dava klasicky maslovy krem s pudingom.
Urob krem do piskotoveho korpusu. Kedysi bola instantna kasa Vlasta, ta bola bez mlieka, neviem ci je teto mliecna, takze si uprav recept podla toho.
8 lyzic kase, 2 dl studeneho mlieka, 1 vanilkovy cukor vyslahat na hustu kasu. 250 g masla vyslahat s asi 5 kyzicami praskoveho cukru a postupne prislahavat kasu.
Z tejto davky vyslo na 1 tortu do vnutra aj na boky. Ochutit sa da aj kakaom aj ovocim. Inac je to velmi expresny krem, univerzalne pouzitelny na plnenie cohokolvek, od torty cez rolady az po kosicky. Proste vsade tam, kde sa dava klasicky maslovy krem s pudingom.