Mäsové guľky bez cibule

20. jún 2024

Zeny ahojte... mám strašný stres......straaaasny 😭
Dnes pride návšteva a mne sa stala taká vec 🙄chystam mäsové guľky v paradajkovej a knedľu....a zabudla som dať do guliek cibuľu 😭😭😭mala ešte spala teraz ráno,tak som chytro ešte upratovala nejake drobnosti úplne mi to vypadlo ze cibulu musim do mäsovej plnky..... bože ženy...bude sa to dať jesť?Ako to ešte zachrániť?heeeeelp pleaaaase

autor
20. jún 2024

Help help... poraďte 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

viestta
20. jún 2024

Aky stres? Budu bez cibule, nikomu tam chybat nebude, len tebe

autor
20. jún 2024

@viestta takze to nezmení nejak tú chuť?Lebo v recepte bola.Nechapem ako mi to mohlo vypadnúť.....🙄

luccija
20. jún 2024

Samozrejme tiež nedávam do fašírky v rúre cibulu

oslo1
20. jún 2024

Ja uz roky robim Bez cibule. Treba dat viac cesnaku a horcice.

autor
20. jún 2024

@oslo1 to uz mi nepomôže...uz sa varia

viestta
20. jún 2024

Ja ju nikdy nedavam, pretoze mame doma takych co kazdu cibulu potrebuju vypitvat a tak na drobno ju nenekrajam aby ju nenasli a struhat sa mi ju nechce

michaela329
20. jún 2024

Ja v omáčke vždy robím bez cibule 🤷 Iba cesnak a koreniny. Mne tam napríklad ani nechýba.

autor
20. jún 2024

Díky ženy....tak to bude ok.....som kludnejsia 🙈

marianeta
20. jún 2024

Ja nikdy nedávam cibuľu do guliek a ani do fašírky.. V guľkách by mi dokonca vadila. Majú mať plnú chuť mäsa..Ja dávam len soľ a mčk. Cibuľu dávam do základu paradajkovej omáčky a aj to len takú malú.

autor
20. jún 2024

@marianeta dakujeeeeem💗💗💗toto som pottebovala vedieť,ci to bude ok a ak píšeš ze to tak bezne robíš tak mas skúsenosti ze sa to da jesť.🙏🙏

ivanakal
20. jún 2024

Nechapem co stresujes.. Je ine, keby si presolila alebo podobna tragedia, vtedy je co zachranovat, ale toto?? nikdy nedavam cibulu do guliek, maximalne tak omacku robim s cibulou..

martinka13
20. jún 2024

Nikdy do guliek k rajcinovej omáčke nedávam cibuľu.

smajcii
20. jún 2024

Ja dávam len do omáčky, aj to tak, že celú cibuľu napicham klinčekmi a nechám ju v nej vyvariť 🙂 potom zahodím celé

stanielka17
20. jún 2024

Ty si predovsetkym nalej poldeci na ukludnenie. Ja robim masove gulky vzdy bez cibule, nehodi sa mi tam, a miluje ich cela rodina. Nikto ta nezavrhne pre masove gulky bez cibule.

dadka1997
20. jún 2024

Ja do guliek cibulu nedávam teda

autor
20. jún 2024

@ivanakal tak nie som zdatná kuchárka,nemam s varenim ešte moc skúseností a v recepte bola aj cibuľa.

autor
20. jún 2024

@stanielka17 tak malý frtan by bodol😂😂😂Ale nie... srandujem.Obed uz aj zjedeny,takze to dopadlo ok.