Ahojte, môžem mať podľa vás mäso s ryžou v doze po dobu 4 hodín pri izbovej teplote ? 🤔
Mozes ho mat v doze aj 4 tyzdni, kto ti v tom zabrani? 😅
Bežne tak mavam, ešte mi nič nebolo 😀 U nás nemáme chladničku. Ale mám aj termo obedar - tiež fajn.
ja si na ryžu s mäsom dávam obrovský pozor už...presne vďaka tejto kombinácii nechanej pár hodín mimo chladničku som skončila s otravou.... .tak to radšej potom aspoň poriadne prehrej
Tiež to boli nejaké 3-4 hodinky a presne toho bacila čo Ina spomína mi povedala lekárka....odvtedy ja nejem ani deň starú ryžu...už nikdy viac to nechcem zažiť..
Ja som čítala nedávno, že 4h to môže byť pri izbovej teplote v pohode. A aj doma to už dodržiavam, aj keď sa priznám, že my sme nikdy nemali vracanie ani keď bola ryža na sporáku 6-7h. Ale teraz sa už bojím.
Studena voda do drezu, vlozit do nej nadobu na cca pol hodiny, utriet nadobu a šup do chladnicky. V tychto horucavach chladim vsetko po uvareni, radšej neriskovať.
úplne v pohode môžeš