Ahojte,
Dcérke sa chystám upiecť tortu na krstiny a chcela by som dať na pokrytie torty mascarpone so šľahačkou, aby torta bola biela a navrh by som chcela nastriekať ruže z maslového krému. Môže to tak byť? Neroztečie sa mi ten maslový krém? Ďakujem za každú radu 🙂
Urob swiss krem
A prečo nepoužíješ živé ruže???
Ja som robila v najhorucejsom lete mascarpone so slahackou a torta bola super,pevna,ved bola v chladnicke.
Tu chvilu,co bola na stole kym sa rozkrajala to.prezije.
A zvysok Sa dojedal pocas tyzdna.absolutne nic tomu nebolo.
Maslove ruze v pohode.
Ak to nebude 2-3 h.mimo chladu,nebala by som Sa toho
@elizabet173 a to kvôli čomu ???
@petulda333 mimo tému, ale je ten Swiss krém veľmi sladký? Ja rozmýšľam či dať tento alebo klasický americký maslový krém ako poťah na tortu
@elizabet173 ďakujem 😊
@elizabet173 no ja jedlé kvety nepoužívam a krajam tam kde kvety niesu . Za ďalšie ak je problém v tom že by mohli pustiť niečo do krému tak sa na to používa páska alebo sa namačaju do vosku . Mne to príde omnoho peknejšie ako urobené maslové kvety a potom sa dajú dať do pohára a ešte dlho vydržia
Ďakujem všetkým za rady. Torta je už hotová 🙂