Maslo verzus tuk do vianočného pečiva

lilianka1313
14. dec 2014

Ahojte, robím strojčekové pečivo, vanilkové rožky atd. Poprosila by som poradiť, je lepšie používať maslo alebo tuk, napr. Helia alebo Hera, ktorý je podľa vás najvhodnejší?

meinkonka
14. dec 2014

jednoznacne maslo, aj chutovo, aj je zdravsie 🙂

bonaqa2013
14. dec 2014

ja dávam heru.... pri 4 deťoch by som zbankrotovala. Aj dnes som piekla kysnutý závin a dala som heru. Pomož si ako vieš aj Pán Boh Ti pomože....

pralinka25
14. dec 2014

ja davam maslo.

sunnyfunny
14. dec 2014

Robene s laskou su NAJ 😉 Ja davam maslo a do pernikov heru.Krasne sviatky! 🙂

lienka737
14. dec 2014

Ja dávam Palmarín - z finančných dôvodov.

bubelko
14. dec 2014

vsade pouzivam maslo 😉

pupavka123
14. dec 2014

@lilianka1313 Len maslo,je to krehsie

kiki68
14. dec 2014

maslo

sirinka
14. dec 2014

Maslo a radsej upiect menej, ale kvalitnejsie... 😉

alicka850
14. dec 2014

Ja davam do sucheho,napr.lineckeho Palmarin,do plniek do kolacov a tort davam maslo. Nikdy som maslo do suchych kolacov nedavala,takze neviem porovnat ci su chutnejsie,ale pravda je,ze do Vianoc robim aj 3 davky, lebo vzdy sa zjedli B-)

qtinka46
14. dec 2014

Ahoj tento rok davam vsade maslo, a je to urcite citit a sice je vianocne pecivo trosku krehkejsie , ale stoji to zato, a vobec mi nevadi ze sa mi cele vanilkove rozky dolamali 🙂 ale zato chutia vyborne, takze odporucam moc nezatacat :P

kvojtanikova
14. dec 2014

ahoj ja davam do peceneho cesta Heru/Heliu/Smetol - ten je tusim aj s maslovou chutou. Riadne kravske maslo davam do plniek a toriet tam by som naozaj margarin nechcela citit.

pribinak
14. dec 2014

Maslo, ved kúp v akcii a daj do mraziaku, margaríny a umelé tuky su des