Ahojte, robím strojčekové pečivo, vanilkové rožky atd. Poprosila by som poradiť, je lepšie používať maslo alebo tuk, napr. Helia alebo Hera, ktorý je podľa vás najvhodnejší?
ja dávam heru.... pri 4 deťoch by som zbankrotovala. Aj dnes som piekla kysnutý závin a dala som heru. Pomož si ako vieš aj Pán Boh Ti pomože....
ja davam maslo.
Robene s laskou su NAJ 😉 Ja davam maslo a do pernikov heru.Krasne sviatky! 🙂
Ja dávam Palmarín - z finančných dôvodov.
vsade pouzivam maslo 😉
@lilianka1313 Len maslo,je to krehsie
maslo
Maslo a radsej upiect menej, ale kvalitnejsie... 😉
Ja davam do sucheho,napr.lineckeho Palmarin,do plniek do kolacov a tort davam maslo. Nikdy som maslo do suchych kolacov nedavala,takze neviem porovnat ci su chutnejsie,ale pravda je,ze do Vianoc robim aj 3 davky, lebo vzdy sa zjedli B-)
Ahoj tento rok davam vsade maslo, a je to urcite citit a sice je vianocne pecivo trosku krehkejsie , ale stoji to zato, a vobec mi nevadi ze sa mi cele vanilkove rozky dolamali 🙂 ale zato chutia vyborne, takze odporucam moc nezatacat :P
ahoj ja davam do peceneho cesta Heru/Heliu/Smetol - ten je tusim aj s maslovou chutou. Riadne kravske maslo davam do plniek a toriet tam by som naozaj margarin nechcela citit.
Maslo, ved kúp v akcii a daj do mraziaku, margaríny a umelé tuky su des
jednoznacne maslo, aj chutovo, aj je zdravsie 🙂