Maslo v malom balení

leveta
2. nov 2024

Ahojte, takto z hlavy mi viete poradiť niektorá. Také tie mini maslá majú v bežnom reťazci?
Aké bývajú v hoteloch napr.
Tesco, Kaufland,Lidl, billa?

klarissa25
2. nov 2024

Asi skôr metro

eeffka
2. nov 2024

@leveta naco ti to treba? Nestacilo by maslo pobalit do alobalu?

leveta
autor
2. nov 2024

@klarissa25 metro viem, ale nemáme blízko

leveta
autor
2. nov 2024

@eeffka
Do škôlky som chcela.
Dcéra musí mať rastlinné. A až teraz som prišla na to, že namiesto veľkého, ktoré aj tak často potom musím vyhodiť, lebo nie vždy sa celé spotrebuje by asi bolo lepšie nabaliť jej tieto malé. Predsa len je to aj hygienickejsie. Ale hlavne má tam jednu dózu vyhradenú a keď jej balím aj mlieko, prípadne aj kakao, aj nátierky, aj maslo ten priestor tam v tej dóze na to veľký nie je. Čistý tetris. Náhodou som dostala toto malé (bolo to konkretne Veto vegan ) do ruky ale neviem kde/či sa dá zohnať v bežnom obchode

alex49
2. nov 2024

v bežnom obchode som videla iba misku s medom, maslo nie

zaphyra
2. nov 2024

Len tak v rychlosti som hodila do googlu a lunys ma viac druhov. Robia normalne donasku ako tesco. Nad 30 eur bola par mesiacov dozadu doprava zadarmo, možno to este platí 😊

zuzinka888
2. nov 2024

Ja som si kupila " ampulku" ci ako to nazvat na krem v dm- to cestovne balenie. Do tiho si odoberiem maslo vojde tam akurat na 1 rozok cca 10-12g. Tie malicke masielka stoja cca 0,3 € za kus - tak za kocku masla by som dala 7,5€🤣😭😭

clarissa96
2. nov 2024

@leveta ja som do škôlky vždy odkrojila z veľkého Alsan masla a zabalila do alobalu, tak mala takú malú kocku masla.

leveta
autor
2. nov 2024

@zaphyra lunys k nám bohužiaľ donášku nemá tiež.
@zuzinka888 @clarissa96 mi nenapadlo inak že nemusí byť originál balené, tak to je super keď takto môžem z vlastného teda dať. Tak potom budem baliť