Ahojte zamrazili by ste marlenku? Dostala som tu velku k meninam. Nemam ju komu dat, navstevy toho roku nebudu moc a ked aj mame napecene. Rozmyslam ako ju poriesit 🙈
To ma velmi dlhu zaruku nie?
Ved to ma vdaka vsetkym eckam na svete nekonecnu zaruku, to ani nemusis davat do mrazaku 😃 ale ano, mozes.
@sissy27 Éčkam? Na čo by tam boli? Je tam kopec cukru.
Zahustené sladené mlieko s kakaom (mlieko, cukor, glukózový sirup, kakao so zníženým obsahom tuku), Obohatená pšeničná múka (pšeničná múka, fumarát železnatý, niacín, vitamín B1, vitamín B2, kyselina listová), Margarín [palmový tuk, voda, plne stužený kokosový tuk, repkový olej, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselín, slnečnicové lecitíny), jedlá soľ, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), aróma], Cukor, Vaječná melanž, Med 4, 4%, Repkový olej, Vlašské orechy 1, 4%, Pitná voda, Karamelizovaný cukrový sirup, Prírodné arómy (vlašský orech, vanilková), Kypriaca látka (hydrogenuhličitan sodný), Aróma (ethylvanilín)
No ked je to ta kupovana marlenka v krabici, staci pozriet datum spotreby. Mozno ani netreba, ako pisu...
Asi skor nie
@0silvia0 no ved akoze spotreba je jedna vec ale u nas sa sladke neje, rodina cukrovkari a naozaj ju nemam komu dat 🫣😑
Tak si zbytocne budes zapratavat mrazak, ked to nejete, po sviatkoch zober do prace alebo sa spytaj susedov, kolegov, kto si ju adoptuje a zje.
@0silvia0 naozaj nikde nikto, susedia su vacsina starí, nejedia sladke skor nosia nam, som uz na materskej ale nejak to premyslim 🙈
Ja dávam tiež zákusky do mrazáku s aj Marlenku som dávala ,nakrájam na kúsky a zabalíme tak aby sa dali po jednom dvoch keď náhodou príde chuť vytahovat. Alebo zober do práce
@sense ano idem to aj ja premysliet na mensie kusocky 🙈
Ja marlenku peciem, a davam v pohode do mraznicky.