Marlenka do mrazničky

24. dec 2024

Ahojte zamrazili by ste marlenku? Dostala som tu velku k meninam. Nemam ju komu dat, navstevy toho roku nebudu moc a ked aj mame napecene. Rozmyslam ako ju poriesit 🙈

0silvia0
24. dec 2024

Ja marlenku peciem, a davam v pohode do mraznicky.

klarissa25
24. dec 2024

To ma velmi dlhu zaruku nie?

sissy27
24. dec 2024

Ved to ma vdaka vsetkym eckam na svete nekonecnu zaruku, to ani nemusis davat do mrazaku 😃 ale ano, mozes.

hiro
24. dec 2024

@sissy27 Éčkam? Na čo by tam boli? Je tam kopec cukru.
Zahustené sladené mlieko s kakaom (mlieko, cukor, glukózový sirup, kakao so zníženým obsahom tuku), Obohatená pšeničná múka (pšeničná múka, fumarát železnatý, niacín, vitamín B1, vitamín B2, kyselina listová), Margarín [palmový tuk, voda, plne stužený kokosový tuk, repkový olej, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselín, slnečnicové lecitíny), jedlá soľ, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), aróma], Cukor, Vaječná melanž, Med 4, 4%, Repkový olej, Vlašské orechy 1, 4%, Pitná voda, Karamelizovaný cukrový sirup, Prírodné arómy (vlašský orech, vanilková), Kypriaca látka (hydrogenuhličitan sodný), Aróma (ethylvanilín)

0silvia0
24. dec 2024

No ked je to ta kupovana marlenka v krabici, staci pozriet datum spotreby. Mozno ani netreba, ako pisu...

petraa2022
24. dec 2024

Asi skor nie

autor
25. dec 2024

@0silvia0 no ved akoze spotreba je jedna vec ale u nas sa sladke neje, rodina cukrovkari a naozaj ju nemam komu dat 🫣😑

0silvia0
25. dec 2024

Tak si zbytocne budes zapratavat mrazak, ked to nejete, po sviatkoch zober do prace alebo sa spytaj susedov, kolegov, kto si ju adoptuje a zje.

autor
25. dec 2024

@0silvia0 naozaj nikde nikto, susedia su vacsina starí, nejedia sladke skor nosia nam, som uz na materskej ale nejak to premyslim 🙈

sense
25. dec 2024

Ja dávam tiež zákusky do mrazáku s aj Marlenku som dávala ,nakrájam na kúsky a zabalíme tak aby sa dali po jednom dvoch keď náhodou príde chuť vytahovat. Alebo zober do práce

autor
25. dec 2024

@sense ano idem to aj ja premysliet na mensie kusocky 🙈