Baby prosim vas...preco sa zraza plnka na marlenku ak je vsetko rovnakej teploty a miesam na miernych otackach? :( :( :(
Medzi platmi sa ti to schova
Pomalicky zahrievať a stále miešať kým sa nespojí a potom slahacom premiešať mám odskúšané
A ako robíte krem na marlenku? Ja dam 375g masla izbovej teploty, vymiesam si ho a pomaly pridavam 600g salka, robila som asi 4x a este sa ni nestalo ze by sa mi zrazil
A bude to až tak vadiť? Predsa krém ide medzi pláty, tak by som povedala, že tam sa to zrazené stratí. Zväčša sa mi to stane, keď je maslo studenšie
Ide o toto, ze robim svadobnu tortu z marlenky 6posch..takzr to musi byt top
kocky zachranili ste ma :D par sekund v mikrovlnke a plnka je uplne v pohode
krém sa zrazí ak je krém teplý a ty pridáš chladné maslo....vždy sa zrazí....
zrazí sa aj keď je puding - krém redšej konzistencie...