Marlenka a zrazený krém

1989lh
2. apr 2018

Baby prosim vas...preco sa zraza plnka na marlenku ak je vsetko rovnakej teploty a miesam na miernych otackach? :( :( :(

deti95060810
2. apr 2018

krém sa zrazí ak je krém teplý a ty pridáš chladné maslo....vždy sa zrazí....
zrazí sa aj keď je puding - krém redšej konzistencie...

awina
2. apr 2018

@1989lh minule som robila krem zo salka a masla,tiez sa zacal zrazat,miesala som pomaly.potom som dala na najvyssie otacky a krasne sa mi to spojilo.mozno to pomoze

mija22
2. apr 2018

Medzi platmi sa ti to schova

nela4
2. apr 2018

Pomalicky zahrievať a stále miešať kým sa nespojí a potom slahacom premiešať mám odskúšané

zabina27
2. apr 2018

presne ako píše @nela4 - zahrievať, buď nad vodným kúpeľom alebo po pár sekundách v mikrovlnke, preslahat a ak by sa ti zdal potom riedky, tak zase schladiť trochu v chladničke, ale do marlenky by redsi nevadil, stuhne potom

katka1416
2. apr 2018

A ako robíte krem na marlenku? Ja dam 375g masla izbovej teploty, vymiesam si ho a pomaly pridavam 600g salka, robila som asi 4x a este sa ni nestalo ze by sa mi zrazil

veronnica080
3. apr 2018

A bude to až tak vadiť? Predsa krém ide medzi pláty, tak by som povedala, že tam sa to zrazené stratí. Zväčša sa mi to stane, keď je maslo studenšie

1989lh
autor
3. apr 2018

Ide o toto, ze robim svadobnu tortu z marlenky 6posch..takzr to musi byt top

7katka
6. apr 2020

@1989lh chcem sa spytat,vzdy dom robila plnku tak,ze 2 karamelove salka som vymiesala s 2 maslami a bolo to ok, tento rok som tak robila 2x a plnka bola tekuta, preco?

anya23
6. feb 2022

kocky zachranili ste ma :D par sekund v mikrovlnke a plnka je uplne v pohode