Ahojte, mame asi tak 2kg čerstvej cibule ešte v šupke, poraďte co sa s ňou dá robiť. Dá sa taka cibuľa nejak upiecť alebo zavarit? Ci ususit? Ďakujem
2 kg? však to máš málo ....
odlož na chladné a suché miesto - ideál. špajza
Myame 20 kil cca
Ja, keď mám doma viac cibule , tak dávam viac do varenie... omáčky, polievky, guláš, zapekáme v rúre zivansku, zeleninu, kde pridám aj cibulu... bežne si od našich donesiem pár kíl, keď majú prebytok ako tento rok , čo sa urodila fura. .
Cibuľa vydrží dlho bez akejkoľvek prípravy, na to dostala od prírody veľa šupiek.
Vsak ju normalne minaj podla potreby, cibula vydrzi. Hlavne ju nedrz v chladnicke, ale na suchom mieste.
Odlozit. V suchu vydrzi mesiace, staci ju nechat preschnut