Mám nechať vychladnúť kuracie prsia?

13. mar 2024

Ahojte. Robím teraz večer kuracie prsia. Potrebujem ich nakrabickovat do plastových doz. Mám počkať kým to vychladne a potom nakrabickovat ? Alebo môžem dať rovno horúce. A keď nechám vychladnúť tak kde ? V rúre cez noc do rána mám nechať ? Či kde mám dať. Do chladničky sa nevojde a balkón nemám.

riesska123
13. mar 2024

Myslím že odpoved vieš na svoju otázku. Určite počkaj kým to vychladne. Do ladnicky ? To vážne keby sa zmestí to tam dáš ? Do nadobiek horúce ? .. nechaj to aj na linke aj v tej trube trebárs hodinu. a nemusis keď nechceš ráno to krabickovat

zuzuliennka1
13. mar 2024

ked to teraz, 11 v noci este len dopekas - kludne ich mozes do rana nechat v rure a rano to zabalis.
predpokladam ze nebudes vstavat o 10, ani o 9:00 ale ovela skor.
ja obcas varim obed takto pred pol nocou a do rana necham maso s omackou normalne na sporaku, rano to zabalim a panvica do chladnicky

reddflowerlife
13. mar 2024

Prvy krat ich robis ?

fido69
13. mar 2024

Tá chladnička nech ťa teraz ani nenapadne, lebo ju zničíš! Do chladničky nesmieš dávať horúce jedlo. Nechaj to vychladnúť v rúre a ráno nakrabičkuješ.

pralinka86
13. mar 2024

Hrniec do studenej vody a vychladne rýchlejšie a potom chladnicka
V rure celu noc by som neriskovala

zuzuliennka1
14. mar 2024

@pralinka86 nic sa tomu nestane 🙂 ked to este len o polnoci dovarila. Kym to vychladne na izbovu teplotu, ubehne nejaky cas a az potom by sa to dalo vobec dat do chladnicky, ale to uz bolo dnes nadranom 🙂 takze do rana ok.
keby to varila o 18:00, tak to nie. ale takto skoro o polnoci, v pohode. za taky kratky cas sa tomu nema co stat

pralinka86
14. mar 2024

@zuzuliennka1 ved na pohlad a vonu asi nie .. ide skor o to, ze v teplom jedle sa rychlo siria bakterie, citlivejšiemu cloveku to nemusí urobit orave najlepšie. Ak sa uvarene jedlo nezje hned, tak sa odporuca co najskor schladit ..
Cca 6 hodin pri izbovej teplote to je take no... Ale samozrejme, kazdy ako chce

zuzuliennka1
14. mar 2024

@pralinka86 to je nezmysel 😅 v teplom jedle sa siria bakterie - a z coho. To by si aj ty musela to jedlo jest hned po uvareni a este vriace. Nic sa nesiri.
Normalne kym vychladne na prijatelnu teplotu - ubehne aj hodina a kym sa da dat do chladnicky, este viac. Pokial to vari v noci (nie vecer, ale v noci) a doma nema vykurene na +30, nic sa tomu nestane

nicollette332
14. mar 2024

Nechala by som to aj normalne na linke a rano dala do krabiciek a do chladnicky. Bezne tak robim, ze sa polievka napriklad dovari vecer, ked varim po praci a rano to len supnem potom do chladnicky.