Ahojte myslíte že vadi ak som pri robeni bazoveho sirupu dala do hrnca bazu citrony a kyselinu citronovu a po 24 hod postupovala tak ako sa má....Len ma metie ťa kyselina či som ju tam nemala dať až potom
Ja takisto dávam odmocit bazu aj s kyselinou, nechám odstáť 24hod. a potom zarábam s cukrom
NIč to neurobí... zostane v tom maceráte predsa aj naďalej... preto bolo nutné zakladať diskusiu????
@marusia12 dobrý deň ak vám tato diskusia tak vadí tak sa prosím nezapajajte
@2012janka dakujeeem, treba aj sterilizovat aby vydrzal v zime ?
Ja davam na sterilizaciu 2 polievkove lyzice octu na vacsie mnozstvo a na mensie 1 🙂tak ako to robievala moja mamina
@michaelaaa37 ja tiež dávam bazu s kys.citronovou a luhujem spolu 24hod. Až potom pridávam cukor..
Ja nesterilizujem a sirup s chladničke vydrží do ďalšej jari 👍
@michaelaaa37 ja nalievam do zavaraninovych poharov 7 decovych a sterilizujem. pre istotu.
Sterilizovat netreba dobre uzavrieť zabalit do deky a nechat 2-3 dni v teple
No ja dávam bazu, nechám 24 hod. odstáť a až potom pridávam cukor a kyselinu citrónovú. Ale čo to spraví keď si to dala na začiatku neviem... Urob a uvidíš.. ;)