Mala som dať kyselinu do bazového sirupu?

michaelaaa37
19. máj 2018

Ahojte myslíte že vadi ak som pri robeni bazoveho sirupu dala do hrnca bazu citrony a kyselinu citronovu a po 24 hod postupovala tak ako sa má....Len ma metie ťa kyselina či som ju tam nemala dať až potom

sindas
19. máj 2018

No ja dávam bazu, nechám 24 hod. odstáť a až potom pridávam cukor a kyselinu citrónovú. Ale čo to spraví keď si to dala na začiatku neviem... Urob a uvidíš.. ;)

2012janka
19. máj 2018

Ja takisto dávam odmocit bazu aj s kyselinou, nechám odstáť 24hod. a potom zarábam s cukrom

marusia12
19. máj 2018

NIč to neurobí... zostane v tom maceráte predsa aj naďalej... preto bolo nutné zakladať diskusiu????

michaelaaa37
autor
19. máj 2018

@marusia12 dobrý deň ak vám tato diskusia tak vadí tak sa prosím nezapajajte

michaelaaa37
autor
19. máj 2018

@2012janka dakujeeem, treba aj sterilizovat aby vydrzal v zime ?

martinabelo
19. máj 2018

Ja davam na sterilizaciu 2 polievkove lyzice octu na vacsie mnozstvo a na mensie 1 🙂tak ako to robievala moja mamina

lilyianka
19. máj 2018

@michaelaaa37 ja tiež dávam bazu s kys.citronovou a luhujem spolu 24hod. Až potom pridávam cukor..
Ja nesterilizujem a sirup s chladničke vydrží do ďalšej jari 👍

ukulela
19. máj 2018

@michaelaaa37 ja nalievam do zavaraninovych poharov 7 decovych a sterilizujem. pre istotu.

malzeville
19. máj 2018

Sterilizovat netreba dobre uzavrieť zabalit do deky a nechat 2-3 dni v teple