Dobrý deň,
Chcem vás poprosiť o cenné rady, tipy, triky, skúsenosti ohľadom pečenia makrôniek.
Skúšala som ich niekoľkokrát podľa talianskej metódy a nie vždy mi prišli úplne super.
Viete mi poradiť?
Ako ste sa vy dopracovali k top makrónkam.
Nejaké veci, na ktoré si dať pozor.
Kedy sa vam podarilo upiecť úžasne makronky.
Odkiaľ čerpáte inšpirácie, rady, recepty na pečenie makroniek.
Čo so zbytočnými žĺtkami, ktoré ostanú?
Ďakujem za každú jednu odpoved ❤️
Makronky su brutal citlive na vsetko, na teplotu miestonosti aj vlhkost vzduchu. Vazis si bielka? Ja mam recept na gram , a tiez sa mi niekedy nevydaria, ale robim francuzsku metodu, bielka nechavam “zostarnut” v chladnicke aspon 24 hodin. Cukor s mukou preslahavam mixerom dokopy. Makronky nechavam zaschnut na plechu, az potom peciem.
A zo zltkov robim napriklad lemoncurd, pripadne creme brule, citronovy posset, zltkove rezy…
Domcinelaskonky stranka,najdi makronky. Ma tam presny popis a rady. Skusala som xy krat,az podla nej sa mi podarili
@petulda333 dakujem ale na jej stranke som nasla len na objednavku a nie recepty, nevies mi prosim ta poslat link kde si to nasla? ☺️
@96sofia96 tu sa pripnem