Chcela by som robiť lokše s kuracou pečienkou. Nakrájať na drobno a tak plniť, alebo rozmixovať? A čo ešte k tomu podávať?
Nakrájať nadrobno. Keď to rozmixuješ, je to, ako paštéta. Čo tiež môže niekomu vyhovovať, ale ja mám radšej, keď sú tam kúsky. Ako príloha hocičo kyslé: uhorky, čalamáda, kyslá kapusta. Aj cvikla je k tomu dobrá.
Vôbec to nejak na drobnosti nakrájajte, pri "vareni" sa rozpadne časť z nej. Potom ak bude treba pokrájas. Jedine teda ze jún pečieme v kuse tak na naseka ale to uz je o inom 🙂 my ju do loksi robíme ako " kuraciu".. na masti cibuľa a otestovať, a vraj aj jablko do toho je super ale to som ešte nestihla 🙂
Nemixovala by som to...
A ešte k tomu... no.my to len tak zjeme naplnené. Ale teda ak sa to servíruje tak s kapustou.
Fuha, neviem si to velmi predstavit take pomixovane, to je potom ozaj z toho taka kasa masova, to podla mna nebude ani vyzerat uplne vabne 😀 Nakrajaj nadrobno jednoznacne 🙂
Nakrájať na drobno a u nás sa dáva k tomu kapusta