Lokše s pečienkou

6. sep 2023

Chcela by som robiť lokše s kuracou pečienkou. Nakrájať na drobno a tak plniť, alebo rozmixovať? A čo ešte k tomu podávať?

natall113
6. sep 2023

Nakrájať na drobno a u nás sa dáva k tomu kapusta

h2
6. sep 2023

Nakrájať nadrobno. Keď to rozmixuješ, je to, ako paštéta. Čo tiež môže niekomu vyhovovať, ale ja mám radšej, keď sú tam kúsky. Ako príloha hocičo kyslé: uhorky, čalamáda, kyslá kapusta. Aj cvikla je k tomu dobrá.

simca06022011
6. sep 2023

Vôbec to nejak na drobnosti nakrájajte, pri "vareni" sa rozpadne časť z nej. Potom ak bude treba pokrájas. Jedine teda ze jún pečieme v kuse tak na naseka ale to uz je o inom 🙂 my ju do loksi robíme ako " kuraciu".. na masti cibuľa a otestovať, a vraj aj jablko do toho je super ale to som ešte nestihla 🙂
Nemixovala by som to...
A ešte k tomu... no.my to len tak zjeme naplnené. Ale teda ak sa to servíruje tak s kapustou.

veronika_e
7. sep 2023

Fuha, neviem si to velmi predstavit take pomixovane, to je potom ozaj z toho taka kasa masova, to podla mna nebude ani vyzerat uplne vabne 😀 Nakrajaj nadrobno jednoznacne 🙂

mamelka
7. sep 2023

Môže byť kapusta, ja napríklad robím kačacie pecienky tak,že orestujem malé kúsky na cibuľke a dávam na otaostovane pecivo,pod to ešte brusnicovy džem