Likérové špice

7. júl 2023

Robíte niektorá doma likerové špice, alebo to už je príliš vysoká kulinaria a nemám vymýšľať?

diaalex
7. júl 2023

Od toho závisí aká si cukrárka 🙂 ja pečiem torty aj komplikované zákusky a pre mňa sú likérové špice normálne, ale zase sú také pre ktoré je to zložité

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
7. júl 2023

Nejde o to že moc náročné, ale že či moc vymýšľam 😀 akože v cukrárni jeden špic 3,50e 🤦 a maličké sú... Tak preto uvažujem začať robiť doma.

dskjhfdlkdjhl
7. júl 2023

Tak potom skus a ked si to vyskusas, tak aj sama zistis, ze ci na buduce upecies znova, alebo si radsej kupis za 3,50. Zase nie je to ziadna jadrova fyzika.

danica2711
7. júl 2023

ja ich od detstva milujem a aj som ich skúsila robiť, ale akosi mi tie kúpené chutia lepšie... Ale podotýkam, že som len amatér, žiadna profi cukrárka

bennn
7. júl 2023

3.50 neviem v akom horskom hoteli či centre centra BA... ale normlane to nestoji 3.50€ ... -_-

Mna by zase zaujímal dobošový rez ako urobiť doma. Aby to bolo ako z cukrárne...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
venusa85
7. júl 2023

Treba dobrý recept a myslím, že aj prax. My ich robievame,ale v tomto počasí, ee 😂 jedine ak sa niektorá podeli o super recept 😇

4stanka4
7. júl 2023

@bennn pri doboske sme v škole natierali cesto na pomastene plechy v milimetrovej hrúbke a ešte horúce sa zriezali z plechu. Od školy som ich veru nerobila ale ja ich ani osobne nemám rada
Spice sú brnkacka keď to vieš...keď nevieš tak ta potrapia. Nie jedného človeka som ich učila a nie každý mal cit sa to naučiť.

marianarem
7. júl 2023

@bennn My sme robili doma tuto vraj original dobosku, podla mna aj lepsia ako z cukrarne, ale ubrala by som urcite tak tretinu cukru, bola velmi sladka.
https://pecene-varene.sk/recipe-items/dobosove-...