Onedlho budem mat meniny. Chcela by som pohostiť ľudí mrazenou tortou z lidla. Čo by ste si pomysleli o tom ? Je to v poriadku alebo vam to pripadá “lacné “?
je to úplne v poriadku.. mne to nepríde lacné.. moja svokra tiež kupuje tieto torty buď v Lidl alebo v Kauflande, navyše ich máme veľmi radi.. a vždy počas letných osláv narodenín a menín ich ponúka hosťom/návšteve.. jasné, že ide o bežné narodeniny, žiadne okruhliny, tam by to bolo divné
@a_alexandra_a trosku povýšenecky komentár ale ok 🙂
Podľa mňa úplne vpohode.
Bolo by mi to jedno. To iste, ako ked niekto kupi Marlenku. Na meniny staci a obycajna bunlanina, alebo aj hotovy kolac. Ide o pohostenie doma alebo pre kolegov v praci?
Čo je povýšenecké na tom, že by mi bolo trápne pohostiť ľudí mrazenou tortou za 3€ z Lidlu? Ak mám niekoho pohostiť tak si dám záležať na tom, čo mu ponúknem a nevybavím to rozmrazenou tortou.
Ak nevieš piecť, alebo sa ti nechce alebo nemáš čas, tak kúp aspoň Marlenku, ale naozaj sa nestrápňuj mrazenými výrobkami 😉
@a_alexandra_a preco by to malo byt trapne ? Napr. s mojim ex ( jeho narodeniny ) sme kupili 2 mrazene torty pre kolegov v praci a boli velmi chutne. Takze ja na tom nevidim nic zle 🙂
Za mna tiez nie
tie torty su chutne..aj nam tortu z kaufu,uz do roboty priniesla kolegyna a vsetkym chutila..nikto si nestazoval...za mna ok...nevidim rozdiel medzi marlenkou alebo tou tortou...a dam si ju urcite radsej,ako nejaky domaci misung,kt mi velmi casto nesadne do chuti
@bessie12 tak vidíš, čo je pre niekoho trápne, druhý berie ako samozrejmosť 🙂 Ja som napísala svoj názor, že by mi bolo trápne naservírovať mrazený umelý výrobok, niekto iný to nerieši... nič zlé na tom nie je 🙂
@a_alexandra_a mne príde strašne trápny tvoj komentár ... prepáč... ide o meniny, normálne pohostenie s tortou z lidla ... ale na druhej strane je to tvoja vec, aké máš názory 😀
@a_alexandra_a môžem sa opýtať, čím vy pohosťujete ľudí? neberte to v zlom, len ma to reálne zaujíma.. pretože aj obyčajný koláč, ktorý doma upečiete, má hodnotu pár eur (keď si zrátate suroviny).. to isté chlebíčky, jednohubky, zmrzlina či nejaký zeleninový šalát.. keď si to rozpočítate, tak zistíte, že reálne ide o pár eurové záležitosti... navyše meniny asi nie sú niečo, kde je potrebné mať vyložené sushi, kaviár a tortu za 80 eur...
Ale v pohode... tie mrazene torty su ok. Mala som moznost ochutnat a chutia fajn. Ja by som to ale este nejak upgradovala a okrem torty by som nakrajala aj nieco slane. Ak ti ide o cas, tak to mas raz dva.
Je jedno ci kúpiš hotovú alebo mrazenu, či si dáš upiect alebo upečie sama. Ak chceš po hostiť zariad sa tak aby to bolo pre teba fajn. Ľuďom aj tak neulahodis všetkým,ebo niekto neľúbi čokoládovú, iný ovocnú, ale slušne vychovaný človek poďakuje a zje. Alebo poďakuje a nezje, ale určite neofrfle nech by bola akákoľvek a pochádzala odkialkolvek
@a_alexandra_a a aky je rozdiel medzi Marlenkou a mrazenou tortou? Cim je jedna vhodnejsia?
Dodnes si pamätám, ako takúto Lidl mrazenú tortu doniesla do práce kolegyňa, bola výborná, práveže sme sa viacero kolegýň potešili, že sme niečo také objavili. Vôbec som netušila, že takéto mrazené torty existujú a že môžu byť ešte k tomu aj chutné 🙂
@a_alexandra_a ved ja ti tvoj nazor neberiem. Kazdy predsa moze vyjadrit svoj nazor na nieco. Od toho predsa fora alebo diskusie su nie ? 😉
Ja kupujem takú skvelú mrazený tortu v Kauflande že dovi dopo
Je výborná, ak nás je viac, kúpim aj 2 kusy.
Prečo by to malo byt trápne? Ja vždy urobím ešte niečo slabé, urobím kuracie nugetky a šalát, či ryžu s grilovaným, je káva, prípitok, ovocné misy.
Ešte sa nikdy nikto nesťažoval, zato si už vypýtali recept 🤣🤣🤣🤣 boli prekvapení, že je to kupovaná mrazená torta z kaufu
Pre zaujímavosť, tá torta sa pred podávaním rozmrazí a je ako bežná pečená torta? Ešte som takú nemala.
@7lenka11 Ja som narážala na to, že je to mrazený výrobok 🙂 určite vhodnejší by bol koláč, ktorý pani upečie doma. O tom, že treba tortu za 80€ či kaviár reč nebola... netreba čítať čo tam nie je napísané 🙂
@thereisabear ano rozmrazit a normalne podavat 🙂
Mama ich zvykne vytiahnut v nedelu ku kave poobede. Su chutne tak preco nie? Aj tie mini veterniky su super 👌
Ja kebyze som tvoja kolegyna, alebo kamoska, alebo proste ten, koho chces pohostit, by mi bolo jedno, ci je to mrazena torta z lidla, alebo nieco domace pecene, bola by som rada, ze si doniesla a pochutila by som si 🙂 Urcite neriesim cenu, ci to stalo 3€ alebo 13 ci 30, nie je vsetko o peniazoch.
A ked tu takto citam komenty, ze su tie torty dobre, tak nejaku aj ja kupim a ked nebudem stihat popri praci v zahrade nieco napiect, potesi nas aj torta z mrazaku 😀
@jarmila2010 @pribinak zienky viete dat aj presne ze ktore su dobre prosim? prichut, alebo nejaky opis, nech okostujeme
Mali sme ich uz niekolko ovocne aj cokoladove su lahke a chutne dokonca aj pekne.bezne nosievam na grilovacky a mensie oslavy a zlupnu ju skor ako obycajnu babovku
@thereisabear ano tak cca hodinku nechas postat a mozes krajat
Potvrdzujem, že tie mrazené torty z Lidla aj Kauflandu sú veľmi chutné, úplne kľudne sa vyrovnajú hocijakej pečenej torte. Vôbec nechutia umelo, krém je ľahký a nadýchaný.
Podľa mňa sú na meninovu oslavu vhodné a ja som ich aj na nejakej oslave mala a nikto sa nesťažoval.
Sú to chutné torty, my ich kupujeme aj "len tak", tie malé keď trebárs sme v nedeľu u svokry, tak ku káve.
Uppne v pohode to je
@a_alexandra_a a keby doniesla mrazenú nanukovu tortu? Aký je v tom rozdiel?
Nic ponižujúce ja tom nie je často sú to chutnejšie torty, ako tie niekedy pečene doma, so zdrcnutym krémom, alebo maslovou plnkou.Aj to už sa stalo, na oslave bola normálne skysnuta plnka (doma pečený), tak určite by lepšie urobila hostitelka, ak by kúpila mrazenú tortu, ako tri dni predtým vypekat a dat pokazeny koláč
@a_alexandra_a tak ono je to asi o uhle pohľadu... ja by som bola rada aj za mrazenú tortu, lebo sú fakt dobré, lepšie ako hocijaké kysnuté, presladené alebo nezdravé veci... navyše sú to len meniny, od takýchto osláv ja osobne nič špeciálne nečakám.. my si niekedy len pripijeme na meniny a to je všetko.. skôr závisí od toho, kto sú hostia a čo im vie ulahodiť.. jasné, že ľudia, ktorí si bežne kupujú 30-eurové víno a stravujú sa vo vychytených reštauráciách, neocenia mrazenú tortu..
Príde mi to trápne. Radšej nič nenosiť ako si urobiť hanbu s mrazenou tortou za pár €.