Prosim,prosim maminky..peciem na nedelu syncekovi ku krstu tortu..budem potahovat fondanom a na vrch chcem dat jedlu oplatku..kupila som si jedle lepidlo na to,ale akosi som citala kade tade a vsetci radia kadeco,len ne lepidlo..prosim poradte,pokazim tu oplatku,ked ju prilepimtym lepidlom?
jedle lepidlo a piping gel je to iste nie? ale ak je to oblatka tak s piping gelom opatrne aby sa to nerozmocilo alebo co. Predsalen ten gel je ako taka zelatina. Ja osobne by so skusila ten med. ten drzi velmi dobre
Aha..no je to jedle lepidlo..tak to asi nebude ten gel..tak vravite,ze med..tak skusim teda..a aj na vrchu to mam s medom potriet?
@kiki68 nie je to to iste, lepidlom neurobíš kvapky rosy, vodnú hladinu atd, pipin gel na rozdiel od lepidla drží tvar a nesteká, Piping gelom nie je dôvod, aby sa to rozmočilo, ja na to určený, saozrejme ho tam netreba dať centimetrovú vrstvu. Med je fajn, ale nie jebezfarebný a teda potieranie po povrchu oblátky môže zmeniť trochu farby........
@natalushka ja som oplátku lepila medom,musí byť tekutý,jemne som ju potrela,naozaj len tenučko a priložila,viac som s tým nerobila,nepotierala som vrch
Dakujem za odpovede..
na to neslúži lepidlo, ale decor gel, prípadne piping gel........ak nemáš, môžeš skúsiť tenkú vrstvu medu pod oblátku