Lacné a výživné stravovanie

2. feb 2023

Ahojte mile maminky, rada by som vas poprosila o radu na celodenne lacne a vyzivne stravovanie. Nevychadzame s peniazmi, a tu by som chcela usetrit,len vobec neviem ako na to. Mam dve deti ktore by najradsej zjedli aj mna😆 obidvaja sprotuju,takze u nas sa fakt vela je,ale nedavame to.
Ak viete poradit ako zostavit taky celodenny jedalny listok:ranajky,desiata,obed, olovrant ,vecera, alebo aspon ranajky,obed a vecera aby sme sa zmestili aspon do 500 eur mesacne,ideal by bolo 300,ale to sa asi neda😞..
Dakujem pekne.

deedol
2. feb 2023
martinkatinka
2. feb 2023

Do 300 to nedam ani pre troch, nieto este pre 4

vulka
2. feb 2023

Alebo aj tu sú inšpirácie. V tejto skupine:: Rozpis týdenních jídelníčků

autor
2. feb 2023

@vulka posles mi prosim ta link

autor
2. feb 2023

@deedol dakujem😊

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hyta
2. feb 2023

Ceny potravín rastú zo dňa na deň, tam sa do 300.-€ nedostaneš.

pinkgirl
3. feb 2023

Ak potrebuješ dodržať budget na stravu, tak to dosiahneš jedine plánovaným jedálničkom, neimpulzívnymi nákupmi keď si hladná a nakupovať v akciách mäso a trvanlivé potraviny do zásoby - mraznička + špajza.
Ale je to náročné, nie každému tento systém vyhovuje a pri viacerých stravníkov nemusí vždy všetkým chutiť + musíš si nájsť čas a chuť na varenie.
Vyskúšaj si vypracovať jedálniček na týždeň - skontroluj zásoby doma a nakombinuj čo môžeš variť. Otestuj si takto niekoľko týždňov za sebou, odkladaj bločky a na konci zistíš aké si mala výdavky na potraviny.