Kysnuté cesto

kika1603
31. júl 2021

Ahojte,ak robím kysnuté cesto a mám len pol kila hladkej múky,môžem druhú polku dať polohrubú múku?

michellemary
31. júl 2021

Bez problémov. Alebo aj celé kilo polohrubej.

kika1603
autor
31. júl 2021

@michellemary ďakujem 😊

elizabet173
31. júl 2021

@kika1603 samozrejme

aniele
31. júl 2021

Na kysnuté (pokiaľ nepoužijem Babičkinu múku na kysnuté, ktorá je hladká) vždy používam polohrubú + cca 1/3 hrubej. Lepší vyskočí a drží.

katkamatka7
31. júl 2021

@kika1603 Áno, môžeš. No aby Ti lepšie vyskočilo, nakyslo, najvhodnejšia je čerstvá. ( Pol ročná múka bude kysnúť horšie ).