Kvalitný olej na vyprážanie

aadaa66
16. jún 2022

Ahojte viete mi poradiť kvalitný olej na vyprážanie,aký Vám najlepšie vyhovuje.
Ďakujem

joplinka12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luliu
16. jún 2022

Repkovy olej je veľmi kvalitný, lepší ako napr. slnečnicový.

petruldo
16. jún 2022

ja na vyprážanie používam Klátovský slnečnicový olej je s vôňou aj bez

renab
16. jún 2022

Aj ja Klatovsky slnecnicovy

saxana000
16. jún 2022

U nas hociaky ale iba slnecnicovy repkovy mi strasne smrdi..

espritka29
16. jún 2022

Olivovy pomace

stannkal
16. jún 2022

@aadaa66 olej na vyprážanie z DM je super, má neutralnu chuť

stanulienkat
16. jún 2022

Na vyprážanie je vraj vhodný repkový, lepšie znáša vysoké teploty.

luliu
16. jún 2022

@stanulienkat presne tak, slnečnicový rýchlo oxiduje + nie je vhodný pre tak vysoké teloty

petruldo
16. jún 2022

@luliu áno, ten obyčajný ale ten klátovský je iný:

Klátovský olej 200°C de luxe, 1 liter

Klátovský olej 200°C de luxe – na vyprážanie a fritovanie. Slnečnicový olej za studena lisovaný - ľahko stráviteľný a veľmi univerzálny olej. Vysoký obsah vitamínu E a mononenasýtených mastných kyselín robia tento olej cennou surovinou do každej kuchyne. Je odolný vysokým teplotám (aj do 200°C), preto je vhodný na fritovanie, vyprážanie a samozrejme aj na varenie, šaláty a studenú kuchyňu. Vyznačuje sa charakteristickou slnečnicovou chuťou a vôňou

viestta
16. jún 2022

Najlepší je arasidovy, neutrálna chuť, znesie vysoké teploty. Len ťažko ho zohnať. Keď nie je, používam repkovy

waggi
17. jún 2022

O arašidovom som ani nepočula hádam, to sa dá kde zohnať? Normálne bežne v obchode? My používame najčastejšie olivový ale teda keby na vyprážanie tak tiež asi repkový.

mirage
17. jún 2022

@waggi bezne kupis online