Poraďte kvalitný kuchynský robot, musí mať fukcie mixer, šľahanie, miesenie kysnutého cesta. Ďakujem
Ma niekto tento kuchynský robot? https://kuchynske-roboty.heureka.sk/ariette-sca... rada by som vedela ci sa oplatí kúpiť
Ja mam kenwood masterchef ci ako sa vola, celokovovY a je to paradny stroj
Kenwood cookkng chef mam doma , v robote kitchen aid profesional, su super oba. Aký maš rozpočet ? Jak často ho budeš použivať ?
Ja mám ETA gratus a vyskladala som si ho podľa seba, čo viem že využijem. Kupovala som priamo z ich stránky.
Ďakujem za rady, idem googlit🙂
Mám Kenwood Major Premier - celokovove telo aj prevody, mám aj príslušenstvo mlynček na mäso, sklenený mixér, lis na ovocie a da sa dokúpiť ešte ďalšie. Výborný spotrebič 👍.
Ja mam kenwood xl chef...som max spokojna...
Ja by som potrebovala kupit nejaky dobry kuchynský robot, keďže peciem veľmi casto. Mna osobne zaujal ten Ariette vintage vzhľadom, cenou i vybavením. Pozerala som recenzie, tie nema zle, tak možno by som to riskla.
Baby vybrala som bosch mum 58420, má ho niekto?ste spokojné?
Ja mám tiež Bosch MUM5 teraz nedávno kúpený a veľká spokojnosť.
@luckuz potom napis recenziu. Ja sa neviem rozhodnut, ktory mam kupit. Ale zase na druhej strane nemozem si dovolit vyhodit 200€ a viac za nejaky kuchynsky robot. 😕
@ladycat2021 su aj lacnejšie, len ja som chcela aj mixér, vykon 1000, bez mixera a s nižšim vykonom boli aj okolo 100€
@luckuz ja by som mohla dat max 150 - 180€ .. kedysi som chcela aj s príslušenstvom, ale keď som sa tak nad tym zamyslela, tak 70% by mi lezalo v kartóne nevyužité. Mala som z lidla, bolo tam i príslušenstvo, ale ten sa pokazil. Použila som ho dokopy 2x.
Baby tak dorazil bosch mum 58420, zatiaľ kysnuté cesto na langoše, super , zajtra vyskúsam aj ďalšie súčasti
dobrý deň mam na predaj kuchynský robot nový eta gratus storio čierny, ak by ste mali záujem. Ďakujem
haha akurat som dnes chcela zalozit diskusiu na toto :D si ma predbehla 😂