Kuracie prsia - tip na obed

xckaretxxx
Dnes o 07:01

Ahojte, mam narezane kuracie prsia na rezance. Prosím dajte nejaký fajnový tip na obed. Varím stále to isté....so zeleninou, šampiňóny, sote, mäsko do tortila.... Ryža sa varí. Dakujem....

ina2405
Dnes o 07:06

@xckaretxxx pre mňa topka na nive, podusiť chvilinku okorenené grilovacím korením, zaliať smotanou a nivu pridať. Počkať, kým sa rozpustí.

lilianka28
Dnes o 07:08

@xckaretxxx No mäso už máš predpripravené, ryžu tiež tak to už ťažko radiť.
Kuracie so syrovou omáčkou, brokolicou s cestovinami.

Ak chceš zmenu, a máš suroviny, tak skús z toho kuracieho uvariť polievku Tom Kha Gai. K nej sa podáva ryža a je dosť hustá.

h2
Dnes o 07:15

@xckaretxxx A čo máš doma? Na ázijský spôsob napríklad? Ale neviem, či máš suroviny.

xckaretxxx
autor
Dnes o 08:20

@h2 mam mrazenú čínsku zeleninu, kokosove mlieko v konzerve - neviem co s nim, mam rôzne cinske omacky

luccija
Dnes o 08:25

@xckaretxxx ja mám rada na kari so smotanou
Alebo kuracie rizoto, ako kebab

snowflakenel
Dnes o 08:26

Ako robis to na karí? Vdaka

vanilkovazmrzka
Dnes o 08:44

Ved ked mas to kokosove mlieko tak sprav kari

mladenca
Dnes o 08:49

Tiež mi napadlo karí, lebo to teraz dosť často varievam 😀 Predtým som to veru nemusela, ale akosi som si na to zvykla a začalo mi to chutiť. 🙂

xckaretxxx
autor
Dnes o 08:51

@mladenca čiže korenie kari a zalelem kokosovým mliekom?

mladenca
Dnes o 08:58

@xckaretxxx Áno, vyskúšaj takto. 🙂 Taký recept som našla aj ja, tak skúsim tiež, lebo som to ešte nerobila, zvyčajne robievam bez mlieka.

vkatush
Dnes o 10:05

Ja som včera robila na spôsob teryaki. Tiež na kocko/rezance narezané a ryžu som mala, tak som improvizovala 😁

luccija
Dnes o 11:13

@xckaretxxx originál kari sa robí s kok.mliekom ja robím bez iba so šľahačkovou smotanou.Ja si každý recept upravím podľa seba trocha cibuľky na jemno orestujes, mäso, ja dávam aj trocha cesnaku a zelejem smotanou slahackovou, jednu dve lyžice kari niekto dáva vývar, vodu k tomu záleží či chcete mať veľa šťavy, či hustejsie
@snowflakenel

snowflakenel
Dnes o 12:51

@luccija dakujem,,bude zajtra.na obed 🙂