Ahojte, mam narezane kuracie prsia na rezance. Prosím dajte nejaký fajnový tip na obed. Varím stále to isté....so zeleninou, šampiňóny, sote, mäsko do tortila.... Ryža sa varí. Dakujem....
@xckaretxxx No mäso už máš predpripravené, ryžu tiež tak to už ťažko radiť.
Kuracie so syrovou omáčkou, brokolicou s cestovinami.
Ak chceš zmenu, a máš suroviny, tak skús z toho kuracieho uvariť polievku Tom Kha Gai. K nej sa podáva ryža a je dosť hustá.
@xckaretxxx A čo máš doma? Na ázijský spôsob napríklad? Ale neviem, či máš suroviny.
@h2 mam mrazenú čínsku zeleninu, kokosove mlieko v konzerve - neviem co s nim, mam rôzne cinske omacky
@xckaretxxx ja mám rada na kari so smotanou
Alebo kuracie rizoto, ako kebab
Ako robis to na karí? Vdaka
Ved ked mas to kokosove mlieko tak sprav kari
Tiež mi napadlo karí, lebo to teraz dosť často varievam 😀 Predtým som to veru nemusela, ale akosi som si na to zvykla a začalo mi to chutiť. 🙂
@mladenca čiže korenie kari a zalelem kokosovým mliekom?
@xckaretxxx Áno, vyskúšaj takto. 🙂 Taký recept som našla aj ja, tak skúsim tiež, lebo som to ešte nerobila, zvyčajne robievam bez mlieka.
@xckaretxxx originál kari sa robí s kok.mliekom ja robím bez iba so šľahačkovou smotanou.Ja si každý recept upravím podľa seba trocha cibuľky na jemno orestujes, mäso, ja dávam aj trocha cesnaku a zelejem smotanou slahackovou, jednu dve lyžice kari niekto dáva vývar, vodu k tomu záleží či chcete mať veľa šťavy, či hustejsie
@snowflakenel
@luccija dakujem,,bude zajtra.na obed 🙂
@xckaretxxx pre mňa topka na nive, podusiť chvilinku okorenené grilovacím korením, zaliať smotanou a nivu pridať. Počkať, kým sa rozpustí.