Ahojte, viete poradit ovocny jogurt - smotanovy, ktory netreba premiesat? Nechcem smotanu v tegliku a na spodu ten "lekvar". Viete o takom jogurte?
@nikola1234n ved toto, ta nie je smotanova. Ako decko sme take jogurty kupovali a milivala som super vychladenu hustu smotanu. Ked rozmiesam bezne jogurty - pride mi to take neesteticke ako grcka🙈🙊
@zuzinka888 tento 🙂
To vazne je uz problem aj zamiesat si jogurt? Ja zasnem.
Však v pomiešaných je to isté, ako keď si kúpiš ten,čo musíš premiešať
@domka222 ano, je to to iste ale ta konzistencia tej smotany je uplne ina a pre mna aj chut.
@blondinka95 dakujem😋
@blondinka95 za mna Florian top jogurty
@zuzinka888 chapem co myslis,ja to tiez nemam rada miesat..tie zvolenske a banovecke,su fajn,ale mne ta chut nesedi 🙂 ale tento florian je fakt dobry
@really8 ano je. Lebo ho planujem vychladit, prepichnut kelimok a vyklopit na tanier. A ten rozmiesany by bol ako grcka. A ked ho nepremiesam tak to bude len smotana s " lekvarom". A kludne mozes zasnut. Este je toho vela- co si v zivote nevidela/ nepocula.
@zuzinka888 ano mas pravdu. Je toho este vela. Preto chodim sem lebo to co sa tu clovek dozvie by ho inak ani nenapadlo. Za mna teda tie pomiesane prefarbene jogurty su ovela biednejsie ako tie co ty oznacujes za grcky.
teda ja som v živote zjavne tiež ešte veľa nevidela a nepočula. A ako vidím, nie je čo ľutovať
@zuzinka888 Manzel mal minule z Lidla smotanovy s prichutou egres-kivi, stazoval sa, ze bol uz zamiesany, on to ma prave radsej oddelene.
@zuzinka888 jogobela ? :D ale ta nie je moc smotanova