Poraďte "dobrý"kávovar...ktorý sa vám osvedčil 😊
My mame DeLonghi, myslim ze touto znackou nic nepokazis. Zalezi aj aku mas predstavu, ci chces s mlyncekom, aky mas cenovy strop…
Ja mám delongi magnifica S a je to zatiaľ najlepsi kávovar za rozumnú cenu, pokial si schipna investovať 700€ tak kúpiš aj lepší, ale tento je naozaj super, za rozumnú cenu, bude to už tretí rok čo ho mám a ani jedna chybička si musím zaklopať
Tiež mame delonghi
Delonghi magnifica S
Delonghi a spokojnost, 3 roky, denne sa pouziva a zatial ziaden problem. Pozname vela ludi, ktori maju tuto znacku.
My mame Philips LatteGo a sme velmi spokojní
Delonghi určite, už 3 roky denne slape a káva lepšia ako v niektorých kaviarňach.
Gaggia
Delonghi
Delonghi magnifica s, sme spokojní...
DeLonghi Dinamica. Vo vseobecnosti na DeLonghi je minimum reklamacii, dlho vydrzia, malo sa kazia.
My mame uz takych 7 rokov toto: Espresso DeLonghi Magnifica Pronto ESAM4500
a sme spokojni.
Delongi dinamica plus 👍spokojnosť
My mame už roky Juru a je perfektna
Tiež už máme skoro 2 roky Delonghi dinamica plus kávovar a je fantastický
Delonghi🌸
klarstein - vysoka kvalita kvalitneho esspresa. Uvazovali sme aj nad delonghi, ale nedokazal sa vyrovnat nasim poziadavkam
Nam staci uplne tento lacnejsi...
https://www.delonghi.com/sk-sk/pakový-kavovar-d...
https://www.mall.sk/automaticke-espressa/sencor... ja som spokojná s týmto. Nezaberie veľa miesta, nemá ale napenovac mlieka (nepijeme kávu s mliekom)
My mame delonghi dinamica plus, zatial spokojnost
Mali sme delonghi a vymenili sme sa Philips
Ahoj ,ja mám tento ,nedávno som si ho zaobstarala a som s ním veľmi spokojná ,záleží však hlavne od toho aký druh kávy piješ ak len obyčajné espresso tak ti stačí aj iný ,často si chvália aj repasované,ale to tiež záleží od teba či chceš automat ,alebo pákový😊 DE'LONGHI ECAM 370.95.T DINAMICA PLUS
@palomka a spokojny? Aky philips?
To sa nedá takto povedať... To je ako keby ste sa opýtali, že ktoré auto sa vám osvedčilo :D Každý typ kávovaru je na niečo iné...takže treba povedať, že akú kávu si chcete robiť 🙂
@nevenka tento mame my.
Kupila som to pretoze je pakovy a maly.nechcela som obra v kuchxni.
Ale robi ozaj malicku kavu.to je hruza...
Klasicke talianske presso
Na normalnu salku treba 2x duplovanu davku.
Kupujeme pads ,inak by ma vystrelo.
Pouzivame ho minimalne.varime filtrovu kavu a ta je super...
Jura 🙂