Ktoré z mrazených polotovarov sú chutnejšie?

20. aug 2023

Pekný večer, ktoré z mrazených polotovarov ( kuracie nugetky, obalovaný syr, hranolky, zelenina na panvici a pod. ) sú také chutnejšie? V Lidl mávajú dobré?

lenkakravcova
20. aug 2023

V Kauflande pirohy, tvarohové gulicky, rybie prsty a filé.

akinomel
20. aug 2023

Občas kúpim v Lidli obaľovaný syr, hranolky predsmažené v slnečnicovom oleji, slivkové gule, bryndzové pirohy. S týmito som spokojná a pomôžu v časovej tiesni. Rybie prsty som kúpila raz a už nikdy viac nechcem - ale to bolo cca pred 3 rokmi. Vo všeobecnosti ja osobne polotovary len zriedka, v podstate čo najmenej.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. aug 2023

@akinomel my nejeme napríklad vôbec doma, ale decká idú teraz druhý rok na intrák a raz v týždni tam mávajú suchú večeru, čo im nestačí tak chcú niečo nakúpiť čo by si mohli večer urobiť ako rýchlovku to

akinomel
20. aug 2023

Myslím, že tieto im chutiť budú; aj kuracie nugetky, ale to neporadím - nekupujem. Mrazená zelenina je fajn. Vykúzlia si nové dobroty😉

akinomel
20. aug 2023

@sheila121 presne, zemiakové placky jedine domáce

minesasubu
20. aug 2023

V lidli maju lasagne my si davame bagety k tomu co maju ochutené cesnakove / bylinkove maslo , halusky mrazne su fajn na akykolvek sposob
myslim ze v lidli maju aj take hotovky pri chladenych ale nvm ako to chuti ale mozu vyskusat a uvidia 🙂

muchotrafka298
20. aug 2023

U mna sa vyskytuju ako polotovar hranolky do truby, potom mrazena zelenina, ovocne gulky a vyprazany syr z Lidla. Ine nie, ale toto tiez nemame kazdy den. Za mna je vyprazany syr z Lidla jediny dobry aj chutovo aj ked sa vysmazi sa nerozteka,

zuzuliennka1
20. aug 2023

kaufland ma take hotove zeleninovozemiakove jedla, hodis na panvicu, o 10min hotovo

zaphyra
20. aug 2023

Ja polotovary moc nejedavam, ale ked ano tak hranolky, syr a makove sulance mi chutia. A nie mrazene ale chladene palacinky s tvarohom, sama som necakala ze budu fajn, fakt je tam vela plnky.

maryetta
20. aug 2023

Ja co mam polotovar po ruke tak-pirohy. Halusky. Hranolky.

liusa82
20. aug 2023

pirohy bryndzové plnené trisan z lidla sú dobré a ešte aj tie rôzne šúlance,teda všetko mrazené značka stará mama sú fajn

bublinka1426
20. aug 2023

lidl plnene gule a pirohy sladke. mnam.

sense
20. aug 2023

Bryndzové pirohy a sulance

mikadooo
20. aug 2023

My bežne kupujeme pirohy, gule, vyprážaný syr a rybie prsty. Všetko mi deti zjedia, takže za nás to beriem, že je to ok 😁. Ostatné polotovary proste nejedia.

abbey1
20. aug 2023

Hranolčeky, jahodové guľky a pizza margherita ako záchrana v mrazničke. Inak u nás polotovary vôbec nejdú. Pravidelne varím a domáce je domáce.

liusa82
20. aug 2023

mne tiež ešte chutia rybie prsty ale iba mleté a z jednoty inakšie nie🙂 pre niekoho sú ako piliny a mne to chutí 🙂 a zas mi nechutia tie klasické v celku

mamusa123456789
20. aug 2023

My sme v tescu kupovali obžalovaný oštiepok a ten bol teda neskutočný, ale vôbec si nepamätám aká firma ho robila a už som ho par mesiacov nevidela a ešte tesco rybie prsty sú celkom fajn, nie je to nejaká pomletá gebuzina, ktorá okolo ryby ledva prešla, ale sú to kúsky tresky v tváre rybych prstov, inak kupujem už len mrazené halušky, keď chcem dat zopár do zeleninovej polievky a to je nám úplne jedno,ktoré kúpim

yoxinka
20. aug 2023

My polotovary nejeme až na dve výnimky - obaľovaný syr z Lidla a pirohy z Lidla, takže toto by som odporučila asi

majka99999
20. aug 2023

Kupujem obalovany syr a Nasi Goreng - kuracie maso a ryza, azijsky skosob, klicky, hrasok... Mnam, som schopna to zjest cele sama od obeda do vecera. 😁
Este obcas kupim taku mrazenu zeleninu - mrkva, hrasok, kukurica s bylinkovym maslom, taka zelena skatulka, k lososovi to je mnamka.

jonnie
20. aug 2023

@mamusa123456789 ako pekne ti prepísal mobil "obžalovaný" oštiepok 🙃

4stanka4
20. aug 2023

Ja mam z Lidla rada ovocné gulicky a sulance a zo slaných bryndzové pirohy (nie babička tie boli také akési smradlave) a ak by mali k dispozícii rúru tak milujem lasagne.

muchotrafka298
20. aug 2023

Minule som tam objavila v Lidli taku smotanovu zeleninu, velmi dobre to bolo s kuracim masom. Mala som karfiol a brokolicu v takom velkom sacku a je tam v tom uz dana aj smotana. Nic som nepridavala do toho a bolo to velmi chutne.

viestta
20. aug 2023

Lidl aj Kaufland maju dobre zeleninove prilohove zmesi, su aj ochutene. Pre mna je teraz top zeleninova zmes s bylinkovym maslom z Lidla. Ale maju dobru kari zmes aj s omackou. Bonduelle ma dobre sacky hotovych jedal, to netreba hladat v mrazaku, v Kauflande ich maju pri sackovych polievkach.https://www.bonduelle.sk/zelenina/ho.... Aj hotove jedla v konzerve maju fajn https://www.bonduelle.sk/zelenina/p/bon-menu-in...

beatrixx1525
20. aug 2023

V lidli je úplne super nasi goreng alebo paella, takisto rybie burgre všetko je to mrazené hotové za pár minút a zdravšie ako vyprážané nugetky. Potom z chladených majú aj hotové polievky vo vedierku a rôzne hotové jedlá len skúšať podľa chuti

lydia13
20. aug 2023

Jedine polotovary, ktoré zvyknem občas kupovať sú veganske z lidla🙂 celkom veľký výber a sú ozaj chutné a to nie som ani vegetarianka

mima1608
20. aug 2023

Obaľovaný syr je dobrý z Lidla aj Kauflandu. Nugetky mi od nich nechutia. Tie väčšinou kupujeme v Bille. Slivkové a jahodové gule sú dobré tie od Babičky. Rovnako aj halušky a pirohy. V tescu kupujeme také chilli krídelká (tiež sa len hodia vysmažiť na panvicu). A rybie prsty sú fajn z Lidla. A odtiaľ je dobrá aj obaľovaná treska-filety.

mamusa123456789
20. aug 2023

@jonnie 🤣🤣🤣 To som si ani nevšimla, niekedy to na takú pretvori 🤣

jolien88
21. aug 2023

Pýtala si sa síce na mrazené polotovary ale skus pozrieť aj Hotovky z plechovky. Varia to normálne takí chalani a dávajú to do plechoviek. Je to chutné.

tosomja
21. aug 2023

Sladké gule s ovocím, pirohy s ovocím. Niekedy majú aj palacinky. Potom keď je grécky týždeň kupujem taštičky z lístkového cesta plnené feta a špenátom. Alebo keď je ázijský týždeň, tak rolky zeleninové. Hranolky sú všade rovnaké. A ešte máme radi (nie mrazené) Amore Mio cestoviny.