Pekný večer, ktoré z mrazených polotovarov ( kuracie nugetky, obalovaný syr, hranolky, zelenina na panvici a pod. ) sú také chutnejšie? V Lidl mávajú dobré?
Občas kúpim v Lidli obaľovaný syr, hranolky predsmažené v slnečnicovom oleji, slivkové gule, bryndzové pirohy. S týmito som spokojná a pomôžu v časovej tiesni. Rybie prsty som kúpila raz a už nikdy viac nechcem - ale to bolo cca pred 3 rokmi. Vo všeobecnosti ja osobne polotovary len zriedka, v podstate čo najmenej.
@akinomel my nejeme napríklad vôbec doma, ale decká idú teraz druhý rok na intrák a raz v týždni tam mávajú suchú večeru, čo im nestačí tak chcú niečo nakúpiť čo by si mohli večer urobiť ako rýchlovku to
Myslím, že tieto im chutiť budú; aj kuracie nugetky, ale to neporadím - nekupujem. Mrazená zelenina je fajn. Vykúzlia si nové dobroty😉
V lidli maju lasagne my si davame bagety k tomu co maju ochutené cesnakove / bylinkove maslo , halusky mrazne su fajn na akykolvek sposob
myslim ze v lidli maju aj take hotovky pri chladenych ale nvm ako to chuti ale mozu vyskusat a uvidia 🙂
U mna sa vyskytuju ako polotovar hranolky do truby, potom mrazena zelenina, ovocne gulky a vyprazany syr z Lidla. Ine nie, ale toto tiez nemame kazdy den. Za mna je vyprazany syr z Lidla jediny dobry aj chutovo aj ked sa vysmazi sa nerozteka,
kaufland ma take hotove zeleninovozemiakove jedla, hodis na panvicu, o 10min hotovo
Ja polotovary moc nejedavam, ale ked ano tak hranolky, syr a makove sulance mi chutia. A nie mrazene ale chladene palacinky s tvarohom, sama som necakala ze budu fajn, fakt je tam vela plnky.
Ja co mam polotovar po ruke tak-pirohy. Halusky. Hranolky.
pirohy bryndzové plnené trisan z lidla sú dobré a ešte aj tie rôzne šúlance,teda všetko mrazené značka stará mama sú fajn
lidl plnene gule a pirohy sladke. mnam.
Bryndzové pirohy a sulance
My bežne kupujeme pirohy, gule, vyprážaný syr a rybie prsty. Všetko mi deti zjedia, takže za nás to beriem, že je to ok 😁. Ostatné polotovary proste nejedia.
Hranolčeky, jahodové guľky a pizza margherita ako záchrana v mrazničke. Inak u nás polotovary vôbec nejdú. Pravidelne varím a domáce je domáce.
mne tiež ešte chutia rybie prsty ale iba mleté a z jednoty inakšie nie🙂 pre niekoho sú ako piliny a mne to chutí 🙂 a zas mi nechutia tie klasické v celku
My sme v tescu kupovali obžalovaný oštiepok a ten bol teda neskutočný, ale vôbec si nepamätám aká firma ho robila a už som ho par mesiacov nevidela a ešte tesco rybie prsty sú celkom fajn, nie je to nejaká pomletá gebuzina, ktorá okolo ryby ledva prešla, ale sú to kúsky tresky v tváre rybych prstov, inak kupujem už len mrazené halušky, keď chcem dat zopár do zeleninovej polievky a to je nám úplne jedno,ktoré kúpim
My polotovary nejeme až na dve výnimky - obaľovaný syr z Lidla a pirohy z Lidla, takže toto by som odporučila asi
Kupujem obalovany syr a Nasi Goreng - kuracie maso a ryza, azijsky skosob, klicky, hrasok... Mnam, som schopna to zjest cele sama od obeda do vecera. 😁
Este obcas kupim taku mrazenu zeleninu - mrkva, hrasok, kukurica s bylinkovym maslom, taka zelena skatulka, k lososovi to je mnamka.
@mamusa123456789 ako pekne ti prepísal mobil "obžalovaný" oštiepok 🙃
Ja mam z Lidla rada ovocné gulicky a sulance a zo slaných bryndzové pirohy (nie babička tie boli také akési smradlave) a ak by mali k dispozícii rúru tak milujem lasagne.
Minule som tam objavila v Lidli taku smotanovu zeleninu, velmi dobre to bolo s kuracim masom. Mala som karfiol a brokolicu v takom velkom sacku a je tam v tom uz dana aj smotana. Nic som nepridavala do toho a bolo to velmi chutne.
Lidl aj Kaufland maju dobre zeleninove prilohove zmesi, su aj ochutene. Pre mna je teraz top zeleninova zmes s bylinkovym maslom z Lidla. Ale maju dobru kari zmes aj s omackou. Bonduelle ma dobre sacky hotovych jedal, to netreba hladat v mrazaku, v Kauflande ich maju pri sackovych polievkach.https://www.bonduelle.sk/zelenina/ho.... Aj hotove jedla v konzerve maju fajn https://www.bonduelle.sk/zelenina/p/bon-menu-in...
V lidli je úplne super nasi goreng alebo paella, takisto rybie burgre všetko je to mrazené hotové za pár minút a zdravšie ako vyprážané nugetky. Potom z chladených majú aj hotové polievky vo vedierku a rôzne hotové jedlá len skúšať podľa chuti
Jedine polotovary, ktoré zvyknem občas kupovať sú veganske z lidla🙂 celkom veľký výber a sú ozaj chutné a to nie som ani vegetarianka
Obaľovaný syr je dobrý z Lidla aj Kauflandu. Nugetky mi od nich nechutia. Tie väčšinou kupujeme v Bille. Slivkové a jahodové gule sú dobré tie od Babičky. Rovnako aj halušky a pirohy. V tescu kupujeme také chilli krídelká (tiež sa len hodia vysmažiť na panvicu). A rybie prsty sú fajn z Lidla. A odtiaľ je dobrá aj obaľovaná treska-filety.
@jonnie 🤣🤣🤣 To som si ani nevšimla, niekedy to na takú pretvori 🤣
Pýtala si sa síce na mrazené polotovary ale skus pozrieť aj Hotovky z plechovky. Varia to normálne takí chalani a dávajú to do plechoviek. Je to chutné.
Sladké gule s ovocím, pirohy s ovocím. Niekedy majú aj palacinky. Potom keď je grécky týždeň kupujem taštičky z lístkového cesta plnené feta a špenátom. Alebo keď je ázijský týždeň, tak rolky zeleninové. Hranolky sú všade rovnaké. A ešte máme radi (nie mrazené) Amore Mio cestoviny.
V Kauflande pirohy, tvarohové gulicky, rybie prsty a filé.