Ktoré sushi máte najradšej? Chcem dať tomu po rokoch šancu, voľakedy mi nechutilo.
Ja zbožňujem ktorekolvek, treba ísť ale do dobrej restiky
@tanyan ona sa pýta na sushi, nie?
Ani mne to nechuti. A uz vobec by som to nejedla v krajine, kde sa nelovia cerstve ryby na to urcene. Ked vidim v Lidli ten tyzdnovy humus,az sa mi zaludok obracia. Na to maju byt cerstve ryby.
@klarissa25 to je slovenské sushi 😉
treba kliknúť link a je to aj v názve...
Ja mam najradsej rolls, v podstate hocijake, ale ked je tam ten mix ryby, nejakej zeleniny, omacky, po kraji ta fajna ryza a este nejaka vonkajsia uprava - sezam, riasa atd, tak to je pre mna uplna lahodka. Dam si k tomu vzdy aj zopar kuskov maki, najradsej mam tuniakove, lososve, uhorkove a redkvickove, tym si tak menim chute.
Ale sushi kupujem zasadne od jednej z par odskusanych sushi restik, odkial mi to chuti a kde to pripravuju cerstve. Tie hotove sety, ktore sa daju kupit v supermarketoch, sa neodvazim kupit.
tak hotove sety urcite nekupovat, to nechuti ani mne. ak chces zistit, ci ti naozaj ne/chuti, treba ist do nejakej sushi restiky. ja mam najradsej vsetky mozne lososove
@tanyan ale no...sushi je vždy len sushi...
Bud pojdes k riadneu Japoncovi (rozuměj restika, azia atd) alebo si urob sama. My mame 3 pestíky, kde je sushi super, inde to mestoli za to, plus robime si sami doma a mame spriatelenu rodinu (deti su kamosky a spoluziacky) a mama je Japonka, tak aj ona obcas urobi. Moje deti sushi media prakticky od roky. Samozřejmě nie so surovou rybou.
Ja surove ryby tiez nemusim, takze za mna veggie sushi. Najradsej avokado maki z yakuza sushi.
ja si vacsinou davam len nigiri s lososom, tie mam najradsej, prip. aj maki lososove, proste tie, kde je poriadny kus lososa 😉
Uramaki lososove, nigiri lososove
https://www.oshi.sk/menu odtialto dragon a volkano
Milujem sushi 🥰 naj maki losos alebo nigiri losos, ale nevadi mi ani avokado…uhorka, krevety, krabie tycinky.. 🙂 a samozrejmost ist do riadnej sushi restiky :D lebo ak okusis to nespravne sushi budes ho neznasat a uz mu nedas sancu nikdy 😅
https://dobrejedlo.pluska.sk/recepty/bravcove-z...
😀
alebo klobáska + bryndza + šunka...