Dobrý večer, hľadám neochutené ovsené vločky, ktoré sú kvalitné a zdravé. Poznáte nejakú dobrú značku? Ď
Ale hlavne nekupuj Bio! Tie často sťahujú z trhu koli plesniam.
Neviem ti odporučiť, ktoré máš kúpiť ale určite viem, že nekupuj z Lidla. Ja som si kúpila jeden papierový balík z Lidla. Doma som si ho dala ešte do igelitového sáčku ( všetky takéto suroviny doma dávam do sáčku). Po nejakom čase som ich išla použiť, a skoro som odpadla, ako to v tom sáčku žilo! Nechcem si ani predstaviť, ako by mi to zamorilo kuchyňu, keby to nedám do igelitu 😲
@crazy_lazy cerviky a mucne mole prejdu aj cez igelitovy sacok,takze to nie je ziadna ochrana.
A mozno to bolo take balenie,zial,stat sa moze aj s inou znackou. Mne sa to v lidli s ovsenymi zstial nikdy nestalo.
Aj emco su fajn
Emco a aktin vlocky 1 minutove
@crazy_lazy toto sa ti mohlo stať s potravinami z hocijakeho obchodu a s kľudne aj iným ako napr. múka, cukor, ryža, čaj... Tie modre vločky z lidla kupujem 7 rokov, cca 8 balíkov každý mesiac a nikdy sa mi to nestalo. Čize si mala buď smolu alebo si ich skladovala dlho a niečo sa ti tam dostalo a namnozilo. Ja všetky potraviny skladujem v skle so závitom, žiadna háveď sa nedostane dnu a keby som ju tam už aj sypala rovno z obchodu, nevyjde mi ani von do linky...
@nikpa Neskladovala som ich dlho a v ničom inom som háveď nemala. Boli len v tých vlockach. Ja sa s vami dievčatá nehádam. Ja mám s nimi takúto skusenost, a preto ich už nekúpim. Aj pred časom som videl na FB príspevok, kde boli odfotené vločky z Lidla s vypasenymi červikmi, čiže nie som jediná.
@crazy_lazy ja som videla červík v cestovinami z Lidla
Dm jemne vločky
Dm
To je upne jedno aké pre pokoj duše kludne kúp z dm. Varimbkasecz nich aj deťom.