Ktorá cukráreň v Bratislave upečie tortu na 1. sväté prijímanie?

olili
30. apr 2017

Krasny slnecny den prajem. Prosim Vas, nevie niekto o dobrej cukrarni v Bratislave (najlepsie v Petrzalke), kde by mi upiekli tortu na 1. svate prijimanie? Resp. nepecie tu niekto torticky? Dakujem pekne.

reenie
30. apr 2017

Cukráreň Arriba na Kremnickej.. ja nebývam v Petržalke, ale tam chodím na zákusky. Podľa mňa najlepšie v BA, ale aj najdrahšie

olili
autor
1. máj 2017

@reenie Dakujem, mrknem to na nete 🙂

inka04
1. máj 2017

Jednoznacne arriba, co sa tyka kvality. Ale ak chcete krasnu "na oko", tak Ludvik pecie take tie umele, farebne - klasicke - maslove.

kvetinkaseveru
1. máj 2017

Arriba, dnes sme mali uz tretiu tortu od nich a nesklamali. Uplne parada 🙂 Pouzivaju kvalitne suroviny a torty su vzdy cerstve.

olili
autor
1. máj 2017

@kvetinkaseveru Dakujem a chcem sa opytat, kolko Vas asi vysla torticka? Nenansla som tam nikde ceny. Ani priblizne. Dakujem.

inka04
1. máj 2017

Maju vsetky ceny na nete: Napriklad my berieme Sacher. http://www.cukrarenarriba.sk/SK/produkt/cokolad...

Od 50 eur mala torta vyssie. Ale zavisi od torty.

olili
autor
2. máj 2017

@inka04 Super vyzera, dakujem.

kvetinkaseveru
2. máj 2017

@olili my sme brali tie standardne velkosti, cize cca 40€, este chcem upozornit, ze to treba objednat dost vopred. Najviac myslim trva ta Sacher a ta sa objednava cca 4-5dni vopred myslim.

karolos
5. máj 2017

cukrární je veľa, chce sa to pozrieť na web.

olili
autor
5. máj 2017

@karolos dakujem, pozerala som na webe, ale potrebovala som nejake odporucanie, kde robia aspon trochu zdravsie torticky. Nasla som.