Krasny slnecny den prajem. Prosim Vas, nevie niekto o dobrej cukrarni v Bratislave (najlepsie v Petrzalke), kde by mi upiekli tortu na 1. svate prijimanie? Resp. nepecie tu niekto torticky? Dakujem pekne.
Jednoznacne arriba, co sa tyka kvality. Ale ak chcete krasnu "na oko", tak Ludvik pecie take tie umele, farebne - klasicke - maslove.
Arriba, dnes sme mali uz tretiu tortu od nich a nesklamali. Uplne parada 🙂 Pouzivaju kvalitne suroviny a torty su vzdy cerstve.
@kvetinkaseveru Dakujem a chcem sa opytat, kolko Vas asi vysla torticka? Nenansla som tam nikde ceny. Ani priblizne. Dakujem.
Maju vsetky ceny na nete: Napriklad my berieme Sacher. http://www.cukrarenarriba.sk/SK/produkt/cokolad...
Od 50 eur mala torta vyssie. Ale zavisi od torty.
@olili my sme brali tie standardne velkosti, cize cca 40€, este chcem upozornit, ze to treba objednat dost vopred. Najviac myslim trva ta Sacher a ta sa objednava cca 4-5dni vopred myslim.
cukrární je veľa, chce sa to pozrieť na web.
Cukráreň Arriba na Kremnickej.. ja nebývam v Petržalke, ale tam chodím na zákusky. Podľa mňa najlepšie v BA, ale aj najdrahšie