Dievcata ma niekto kontakt na pecenie vianocnych kolacikov?Myslim na take domace, nie margarin a pod. Dakujem
ake kolaciky mas konkretne na mysli??? ja Ti napeciem 🙂
ja myslím, ze do kazdeho kolacika sa dava margarín - smetol, alebo maslo..myslím do cesta... inak odporucam, cukrarsku vyrobnu KAJAL pecu slane, sledke - suche a super torty a zakusky.
@zita19 ja mam uz nakupene ozdobky na vianocne pecivo a tesim sa na pecenie s malou a vonu vanilky..🙂
Nie je to ešte priskoro? Ja začínam s pečením až po Mikulášovi, inak by sa Vianoc nedožili,všetko by pojedli moje vošky.
aj ja ti napeciem 🙂, suche posielam po celej SK, 6€ za kg, rozne druhy 🙂 🙂
ahojky , aj ja peciem vianocne kolaciky - trnava
Ahoj. Predám vianočné domáce koláče od maminy, suche za 0,10 eur za kus, rezy za 0,15 eur za kus. Senec
baby aj ja zhanam niekoho kto by mi napiekol, okolie skalica
Ano ja pečiem. Mam to hobby. Začínam už koncom novembra aj dvadsať druhov. Až som už myslela, že nafotim a niečo si zarobím lebo materiál teda stojí. Ale nieje to možné pretože niesom na slovensku ale isto sa po niekom dopátraš čo robí najlepšie keď ti niekto odporuči. Lebo kto to robí len pre prachy robí ich lacno a tým pádom pekné len na oko. Ja si teda zasadne koláče nikde nedávam. Je to totiž už všade umelína a ja mám rada kvalitu!
Dobry den.
My pecieme Vianocne kolace po celo. slovensku.Zakaznici su snami spokojny.Ak matde zaujem napiste
to fakt?....mňa to ani nenapadlo žeby mi niekto napiekol koláčiky........to je ale výborný nápad....... 🙂 🙂 🙂 🙂 no porozmýšľam.......a dôjdu nepopučené?
Dobrý deň 🙂 pečiem vianočné suché pečivo, osobný odber Bratislava, ak by mal niekto záujem 🙂 fotky viem zaslať mailom.
Dobry den peciem suche pecivo na vianoce linecke kolaciky,vanilkove rozky a gulky kokosove bez alkoholu ak mate zaujem napiste objednavky beriem do polovice novembra pekny den
Dobrý deň, som z BA -vajnory-peciem vianočné mixy -asi 30druhov kolacov,plnky iba maslové, margariny nepoužívam. Dovoz Ba a okolie možný 😉 pečiem kedykoľvek, foto pošlem do mailu.
Ahojte kočky.Hľadám šikovnú pekárku,ktorá by mi vedela napiecť k vianociam bežné vianočné pečivo ako sú vanilkové rožky,linecké,medvedie..atď.Ale bezlepkové a bezlaktózové.Mám alergiu i na med a nemôžem ani hnedú čokoládu,iba bielu ☹ .Ak by sa niekto našiel,kto má skúsenosti a bol by mi ochotný upiecť,dajte mi vedieť prosím.Okolie Trenčín.Veľká vďaka.
@bubo212 Dobrý deň.
Každý rok bratislavské koláče pečie moja mamina. Žiaľ, teraz pred Vianocami, ochoreli obaja moji rodičia a ja žiaľ nestíham všetko zvládať.Chcem Vás poprosiť, uvedomujem si, že je už veľmi neskoro,či by ste nám nenapiekli po1x mak. a orech.bratisl. koláči a ešte z polovičnej dávky jeden makový a orechový. Dakujem
Ahojte kto BA Petrzalka pecie na Vianoce a da sa este objednatM??? Prosim prosim pri chorej mame a dvoch detoch nestiham... teda nieco popeciem aj sama, ale predsa...
Ahojte! Vedela by niekdo poradiť v akej cene sú v okolí BA domace suché pečivá? Vo frme budeme mať vianočne trhy. Minulý rok koleginka dala 8-10kuskov mix, takže kakaove čajove, medové, !inecke z 2,50€ ale to my zdá veľa max 150- 200g, kilo za 12,50. Berem že sa z ceny prispijeme aj na charitaívu ale aj tak
@lbkl ahoj. Prosím ta, este pecies na vianoce vianočné pečivo na predaj?
Teraz som piekla iba na vianocne trhy co bude piatok. Ale keď niekto potrebuje tak by som rada upiekla. Aké by si potrebovala?
ahoj aj ja upeciem ked chces , aj donesiem do NR.
@wowi Ja som videla v Senci 15€ / kg. 😓
@misinka0611 ahoj! Ďakujem ti! Dneska boli trhy tak som davala, ake by som mohla dať iba za 1€\10dkg. Alevis to na nadaciu. Takže už nad tým nerozmyšlám
moja žena
Kamarátka pečie výborne koláčiky, mix 15 eur /kg. Je z Nitry rozvaza aj do BA tesne pred Vianocami. Info správa
A co tak napiect sama? Vona pecenych kolacikov patri k Vianociam. Aj tych spalenych vanilkovych rozkov... 😝 A ked deti zacali pomahat, to bolo cesto aj na strope!!! Ale stravili sme spolu cas, na ktory mozme spominat... Joj ako mi to teraz chyba!!! ☹ Ale som rada, ze som tuto prilezitost neprepasla... 🙂 🙂