Ahojte maminky, hladam nejaku sikovnu maminku co by mojej malej upiekla torticku v tvare Masa a Medved nakolko ja to neviem :(
Nejake extra poziadavky nemam len aby to bolo nie moc financne narocne nakolko som slobodna mamicka
Dakujem za ponuky a prajem krasny den zienky
Ak chceš ušetriť, upeč chutnú tortičku sama, kúp malé figúrky, postav na tortu a dcérka bude mať aj hračky 😉
dakujem baby za rady ale skor by som to nechala na nejaku ktora je viac zrucna ako ja 🙂 pretoze pecenie fakt nie je moja silna stranka :( tak ak niekto este pozna nejaku maminu co ju to bavi a pomohla by mi tak by som bola rada
@zuzanka4 ahojky som z BA-Biskupice a peciem torticky ak by si chcela 😊
a ake precies? ja by som chcel nieco na temu masa a medved plus za taku mamickovsku cenu nakolko som slobodna mamina a vies peniazkov neni bohvie ako :/ napln mala ma rada taku nejaku pudingovu s ovocim kolko cca by vysla cena na 16,11
@zuzanka4 noo veru postavicky nevien robit...mam aj album tu na MK a aj na FB a vsetko pez postaviciek 🙈 na tie talent veru nemam.... mam svoj cennik ale viem ze co ine pecu tak pytaju aj za postavicky sumu navyse...obzvlast pri Masi a Frozen..lebo je to dost narocne na modelovanie
tak nic dakujem vam velmi pekne keby som niekedy potrebovala nejaku inu tak sa vam ozvem
@zuzanka4 prosim
@miselka007 správa
Ahoj, o cenach ti bohuzial neviem povedat nic, lebo nemam osobnu skusenost, ale cez znamych viem o tejto babe, ktora je velmi sikovna, a jej torty su nielen pekne, ale aj velmi chutne: https://www.facebook.com/Tortáreň-Maja-77712283...