Kto pečie pekné detské torty v Topoľčanoch?

jankamesinova
7. sep 2012

Alebo aj mamička,ktorá pečie torty,len nech to je v TOPOLČANOCH

evina1909
7. sep 2012

moja susedka pečie pekné tortičky ale neviem či ja na koníkovi,ak by ste mali záujem skontaktujem ju a napíšem vám

aknaj
7. sep 2012

@jankamesinova skús si vyhľadať na stránke www.tortyodmamy.sk

lokalistin
11. sep 2012
zuzu611
10. mar 2013

martina svecova daj si na facebook

denaj
11. mar 2013
1977
3. apr 2014

Baby poradte mi z okolia Topolcian potrebujem pre 4rocneho chlapca tortu auto cars alebo traktor. 🙂 😉

sega25
23. sep 2014

Určite neodporúčam Simmetriu na námesíi v TO. Torty si tam nedávajte robiť. Mám veľmi zlú skúsenosť. Torta sa rozpadávala.

ester79
25. sep 2014

Odporúčam Katku Tóthovú z Tvrdomestíc. Piekla nám na krstiny, veľmi pekná práca. @1977, ak máš záujem, pošlem kontakt do správy.

ewicq
20. okt 2014

V menšom, ale vo väčšom! 🙂

Milí priatelia, priaznivci akéhokoľvek umenia, chystáme pre Vás ďalší Kreatívny piknik v Topoľčanoch, na ktorý sa môžete tešiť už teraz. 🙂

Po veľkom úspechu prvého pikniku sme sa rozhodli, že druhý spravíme ešte skôr, ako sme pôvodne plánovali.
Tento druhý Kreatívny piknik, na ktorom sa stretnete s kreatívnymi ľuďmi a spoznáte ich prácu, sa bude konať dňa 9.11.2014 od 13:00 v budove školského internátu Vansova a bude ako inak ZADARMO. 🙂
___________________________________________________________________________________

AKTIVITY A VYSTÚPENIA NA PIKNIKU SÚ STÁLE V RIEŠENÍ, TAKŽE INFORMÁCIE BUDEME NA UDALOSŤ PRIEBEŽNE DOPĹŇAŤ.
___________________________________________________________________________________

Prosíme záujemcov, kt. by chceli prezentovať svoju tvorbu, aby nám napísali na našu stránku Kreatívny piknik - Topoľčany svoje meno, telefónne číslo a to, s čím prídu na piknik. Sme radi za každého jedného z Vás - či už výrobcu, hudobníka, tanečníka, maliara, fotografa, herca, návrhára ...

Už teraz sa na Vás tešíme! ^.^

janka7173
23. okt 2016

@ester79 ešte máte kontakt na Totovu ďakujem....

majuka1983
21. feb 2017

prosim dobru cukrarku z topolcian potrebujem tortu detsku..a za rozumnu cenu..mate typy??overene..dakujem

yvik
20. aug 2021

@ester79 môžem poprosiť kontakt na pani . Ďakujem