Kto je výrobcom masla BAPE?

8. dec 2024

Ahojte, na obale je iba distrubútor.
Je to poľské maslo?
Ďakujem za odpoveď, keď niekto ju vie.

lubka73
8. dec 2024
autor
8. dec 2024

@lubka73 omg, teraz nemám chuť ho ani použiť. Ďakujem za link.

lucia147852
8. dec 2024

???? Čo je v ňom otrava? 🤦🏾‍♀️

nikaeli
8. dec 2024

Tak ho niekomu daruj 🤷🏻‍♀️

michalka4193
8. dec 2024

Ojojooj keby si vedela inokedy ake papať..jedna známe značka Slovenska prevaľuje poľské maslo a ty spokojna ho papať ze vyrobené na Slovensku 🤣

autor
8. dec 2024

@michalka4193 ktora?

bessie12
8. dec 2024

preco ?? Bezne kupujem polske maslo a som tu. Pouzivam polske koreniny, jem polske udeniny, maso, konzervy ci sladkosti. Muka a ine nepotravinove tiez kupujem.

janai1
8. dec 2024

A čo ti z toho poľského masla bude?

autor
8. dec 2024

@janai1 ktovie, už viac rokov je to podozrivé: https://www.aktuality.sk/diskusia/212874/dalsia...

bessie12
8. dec 2024

vsak to je 12 rokov stare 🤦‍♀

janai1
8. dec 2024

🤣🤣🤣 12 rokov stará správa?
Mala by si začať žiť zo vzduchu

michalka4193
8. dec 2024

Nebudem tu značku spomínať takto verejne

margotka17
18. dec 2024

Kľudne ho pouzi, ja tiež používam a tu sme všetci. A čuduj sa svete, poliaci žijú, neumreli z masla. Občas niekto z rodiny ide do PL a vždy donesie maslo, klobásu z obchodu DELIKATESY, sladkosti, džúsy....

tim23
18. dec 2024

Však každý kto zájde do Poľska na výlet si odtiaľ nejaké potraviny prinesie. Bežne tam kúpime krowky, rôzne čokoládky na gramy čo sa predávajú, syry, maslo, sprchové gély.. Proste všetko... Čo je na tom že je to z Poľska? Ja nerozumiem tomu... Nábytok čo kúpiš u nás, vyrábaný v Poľsku.. Mäso z Poľska... A teraz sa podrž.. Prerábame dom a chodia nám na stavbu pracovať Poliaci 🫣

romino
20. dec 2024

No tak autorka asi ma v zivej pamati ze bola nejedna kauza s polskymi potravinami, sa tu vsetci tvarite ako by ste nevedeli na co naraza

bessie12
20. dec 2024

@romino ale veľmi dobre vieme. Lenže nie všetko čo je poľské je automaticky zlé. Včera som urobila nákup v PL obchode za viac než 100€. A zajtra idem opäť na nákup do PL obchodu. Netreba hneď všetko demonizovat 🤦‍♀️

mapa
20. dec 2024

@romino pl ma realne kvalitnejsie potraviny ako svk. To je problem slovenskych distributorov a predajcov... Chcu od poliaka udeniny za nakupnu cenu 4€/kg? Vyrobi ti take, ale tomu budu zodpovedat aj ingrediencie... To, ze svk predajca/distributor ich tu potom streli za 15€/kg je nenazranost a svinstvo slovaka, nie poliaka...

romino
20. dec 2024

@mapa no to viem. ... ale autorka sa pytala na maslo ocividne predavane uz tu na Slovensku, zistovala jeho povod. Tam mozu byt skor obavy na mieste, .. mozno je to maslo / znacka co doma v PL ani nepredavaju