Ahojte!
Ako pripravujete krevety? Este som ich nikdy nerobila, ale planujem kupit, poradte nieco 🙂
ja pripravujem omáčku na cestoviny doma hodím recept večer 😉
dakujem, cakam na recept 🙂
Staci ich aj iba osolit ako masko? Fakt som ich este nikdy nerobila...
ja tiež robím omačku na cestoviny...klasicky cibulku na drobno orestovať,krevetky,koreniny podla chuti a pridavam aj zeleninu podla toho čo mame doma- paradajky,olivy,kukuricu....len ich dlho šmažím a dusím,zjem len makkučké...
potom takto isto robím studeny šalát,len necham všetku vodu z omačky odpariť,zamiešam cestoviny,možeš čínsku kapustu alebo hocičo pridať a ked to vychladne bud biely jogurt ale majonézu
radšej kupujeme takú morsku zmes,samotné krevety len ked iné nemaju..
orestujes na masle (najprv pustia vodu, pockas kym sa odpari) a pridas pretlaceny cesnak.... podava sa s pecivom. Fantasticke...
a my na to pecivo dame este syr-bambino s cesnakom a na to tie podusene chrumkave krevetky
len od toho dost vyrazne pachne byt...ale chut je fantasticka
krevety,,,aj vypražané ,,,alebo trochu udusené na masle do šalátu,,hami hami 🙂
Ahoj,tak ja robim omacku na cestoviny,krevety osmazit na cesnaku,pridat cukynu pokrajanu na kolecka,nakoniec snotanu a trosku rajcin alebo rajcinovej omacky.Je sa to s cestovinou maslickami.
táto natierka je super 🙂 a hlavne odskúšana http://najrecept.sk/2013/07/krevety-s-mini-hria...
Ahoj naj sú osolené a usmažené v cestíčku a podavajú sa s kreverovými lupienkami.Mňam