Ahojte, prosím čo presne dať do krému ktorým naplním a aj potiahnem tortu, aby to dobre držali, dobre sa s tým pracovalo, neboli hrčky atď. A koľko toho ?
2x mascarpone + 1 šľahačka+ 1 tvaroh makky vo vanicke a cukor podla chuti
Potah uz je otazny. Zvyknem robit na jednu vanicku mascarpone jednu slahacku(alebo aj menej, prilievaˇ po troche pocas slahania), ale na poter sa mi najviac osvedcil swiss buttercream, ci ako sa to vola, proste bielka s maslom a cukrom.
@klip0 len zo zveddavosti, z coho bude potom korpus? Mozes spravit aj americky maslovy krem, to je maslo s cukrom, ale s tym nemam skusenosti, predpokladam ale, ze vytuhne dobre. Pripadne to obtriet tym mascarpone a obliat ganazou, ktora zakryje nedokonalosti😂 ja peciem len tak pre radost, takze nemam profi tipy
Tiez davam šľahačku. A pre istotu aj stuzovac, aby to bolo tuhsie
Hulala šľahačku alebo od Rajo Vitala šľahačku sladenú , obe majú v jednote perfektná vec na tortu
ja robim slahackovu smotanu s cokoladou.. do toho ked sa to slaha sa da dat aj mascarpone, ale netreba :DD
A dávate do šľahačky stužovač? Ja keď ho dávam tak mám vždy hrudky.
@klip0 ja davam mascarpone so šlahačkou + 1 balik vanilkoveho cukru