Ahojte,
Chcem sa spýtať na Vami overený a odporúčaný recept na krém na tortu, aby z toho vzniklo niečo, ako na fotkách priložených dole.
Jeden je hladký krém a druhý je z nejakou štruktúrou.
Ďakujem za Vaše rady ❤️
A ten hladky moze byt swiss krem alebo aj obycko mascarpone so slahackou. A ano,ten druhy je striekany
Ja robím hladký krém s mascarpone, šľahačka a biela čokoláda. Ten mame najradšej.
Mascarpone slahacka (tam nesmu ist ozdoby z hmoty), biela ganache, swiss krem, moznosti je viacero… Existuju aj polotovary ako enchanted krem, je naozaj biely, nikdy som neskusala osobne, ale vyzera na torte velmi pekne, chutovo nic vyrazne (co je za mna pozitivum ak nedavam ten isty krem ako je vonku), akurat teda je to krem z prasku.
A dole je velvet sprej.
Ďakujem ❤️❤️
A mascarpone so šľahačkou, klasicky vyslahat šľahačku a pridať mascarpone? Bez stuzovaca to bude držať? Neroztopí sa?
@96sofia96 Na tom druhom obrázku nemá krém štruktúru, ale torta je nastriekaná velvet sprejom (pozri Google).