Ahojte dnes som pozerala leták a zbadala som tam tento krém nemá niektorá skúsenosť ci je to dobre ako plnka do torty ďakujem
Není to krém, je to šľahačka. Ale je to chutné podľa mňa, a krásne drží tvar, nesplasne. Dochucovat už to netreba. Takže závisí od toho, akú plnku chceš. Ak šľahačkou, napr do Schwarzwaldskej torty, tak určite vyskúšaj.
Súhlasím s prvým komentárom, radšej normálnu šľahačku, toto je chuťovo čistá umelina.
Ďakujem baby tak ma to zmiatlo keď tam bolo ze krém som myslela ze nejaká novinka ako plnka do torty 🤭 tak spravím z mascarpone
@dada0902 ja to používam do torty. Šľahačku vyšľahám a potom zmiešam s 10% jogurtom (napr. grécky) alebo s kyslou smotanou 14% Netreba dochucovat. A dávam čerstvé ovocie maliny čučoriedky. Ak chcem čokoládovú plnku len rozpustím varovu čokoládu nechám vychladnúť a vmiešam do šľahačky a opäť pridám kyslú smotanu. Pekne drží tvar.
@dada0902 nie je to klasická slahacka, chutí to ako umelá hmota, aby to bolo aspoň trochu jedlé, treba zmiešať napr. s jogurtom a ovocím, alebo tvarohom a jogurtom, pripadne s kyslou smotanou, dobre a dlho drží tvár. Samotné určite nie
@jankaatg znie to super ☺️ v akom pomere to robíš prosím ťa? K 500ml šľahačky dávaš koľko jogurtu? A v čokoládovej verzii, stačí 100g čokolády?
Ja to dávam na krémeš,drží to krásne tvar a s krémom v krémeši je to chutné.Alebo aj do pribináčikového krému dávam.
Mne sa to nevyslahalo a vyslovene mi to nechutilo. Pozri si zlozenie, palmovy olej a kopec dalsich blbotin. Normalna slahacka chuti daleko lepsie
@kormino ja dávam na krémeš klasickú 33% šľahačku, celý liter 😎 vyšľahanú so stužovačmi, drží perfektne
@evkamotka musí byť vychladená, lebo sa nevyšľahá, ale používam minimálne, lebo je to skutočne umelina
Ja nemôžem živočíšne tuky takže som sa naučila jesť aj taketo 😀, mne to chuti, robim z toho florida rezy a jadransku tortu
@elizabet173 Ja som dávala tiež klasickú šľahačku,ale odkedy dom objavila tuto davam tu.Známa pracuje v cukrárskej výrobe a tiež ju používajú.Mne sa páči,že je taká tuhšia ako klasická☺
@kormino nám nechutí, používam ju skutočne výnimočne, keď potrebujem, aby nastriekaný tvar z nej vydržal, inak nie. Aj to ju zmiešam, ako so vyššie uviedla, ako krém do torty ju nepoužívam nikdy. Ale keď vám chutí, prečo nie. V cukrárskej výrobe ju používajú preto, lebo dlho vydrží.
@bolarazjedna 400 ml a väčšinou dávam 200 g čokolády Lidl (tu máme najradšej)
@elizabet173 mala som to stale v chladnicke
Ďakujem sa odpovede ❤️😊
@evkamotka tak potom nerozumiem, nikdy sa mi to nestalo, ale je pravdou, že ju často nepoužívam.
@dada0902 to je rastlinná šľahačka, mne to chutí tak umelo..keď to nemusí byť bezlakto torta tak by som šla do klasickej šľahačky, ideálne Kunin 40%
(ale niekomu nevadí aj rastlinná šľahačka chuťovo)