Potrebujem pomoc, idem robiť ovocnú tortu, na potiahnutie som chcela dať krém mascarpone so šľahačkou, ale dozvedela som sa, že sa na tomto kréme topí marcipán (chcem dať dookola torty vykrojené ozdoby z marcipánu), prosím, poraďte akým krémom ktorý bude dobre držať potrieť tortu?
Ako pise @gab Alebo potriet ozdoby zo spodnej strany roztopenou cokoladou (bielou, tmavou). Nechat stuhnut s potom lepit na hocijaky krem.
@lienockamalicka takže ak ich potriem nebude sa marcipán topiť?
@n820p vsak medzi marcipanom a kremom bude vrstva cokolady. Takze nie. Len to treba riadne potriet, aby nebol marcipan v kontakte s kremom
Dobry je swiss alebo potom cokoladovu ganache dat pod to, to je uplny ideal 😉
maslovy - swiss, alebo nadstavovany - uvareny puding a do toho zaslahat maslo,