Žienky podarilo sa mi pokaslat krém na parížskych rozkoch, príliš krátko som ho šľahala nad parou, cukor sa poriadne neroztopil a vajíčko so žĺtkami asi tiež neprešlo dostatočnou úpravou. Zistila som to až pri zdobení.🤦🏼♀️ Viem ešte nejak znova preslahat krém na parou alebo len urobiť nový ? 😅
@vemi23 ako budeš robiť krém ty ? 🙂
Zrejme dam taky isty ako do orieškov idu tam žltky ktore sa slahaju nad parou a postupne sa tam dava cukor a potom myslim maslo ak chxes napisem ti recept 😇
Pozri lidl recept
@vemi23 ďakujem, napíšem ak bude treba, zatiaľ idem asi skúsiť ten Lidl recept možno sa mi to podarí 🙂
Ja sa tento rok tiez chystam na parizske rozky ale nebudem robit krem nad parou nieco tomu podobne