Košíčky na muffiny z Temu

20. nov 2024

Ahojte. Nebojíte sa piecť v tých kosickoch? Ja by s objednala a piekla v nich muffiny ale všade tu píšete že sú tie veci toxické či čo. Piekli by ste v nich? Pre dieťa

inaemre
20. nov 2024

Nikdy v zivote by som to nepouzila.

laurita285
20. nov 2024

Nikdy :D Pobavuje ma ako niekto dobrovoľne nastavuje svoje zdravie rôznym toxickým látkam aby ušetril jedno eurko :D
... a potom o roky neskôr kľudne zaplatí tisíce za nadštandardnú liečbu.

mirkam3
20. nov 2024

Ja by som také nevyužila, no minule tu ženská z Temu alebo Sheinu kúpila a išla nosiť kontaktné šošovky. Takze určite sa aj pri košíčkoch niekto nájde.

henriettak
20. nov 2024

@mirkam3 Preboha, tak to je už moc. To by som neriskovala ani za nič.

onedaynick
20. nov 2024

Nie. Nepiekla.

autor
20. nov 2024

@laurita285?? Nejde o jedno eurko. Inde ich neviem zohnať presne s tým motívom a zo zápichmi... Ty jedno eurko

mamamasama
20. nov 2024

Pokial nekúpiš lokálne vyrobený produkt, tak nemas istotu, ze tie košíčky, ktore si preplatila a kupila na Slovensku, nie su takisto od toho istého výrobcu, ako košíky zo Shein,či Temu. Takisto ako je to aj z fast fashion.

autor
20. nov 2024

@mamamasama áno veď práve

autor
20. nov 2024

Baby a viete nejakú overenú stránku teda na nákup košíčkov? Najlepšie slovenský výrobca. Nejak sa neviem dopátrať. Ide o košíčky s vianočným motívom

laurita285
20. nov 2024

Nepotrebuješ vianočný dizajníček košíka. Je to len muffin. Môžeš ho vyzdobiť vianočne, aj tak by ti to hostia nejedli z takých košíčkov pokiaľ majú rozum :D

gleep1
20. nov 2024

Jej veď google ich vyhodí milión akych chces a je to tak lacné že nechápem prečo by niekto mal potrebu toto objednávať z činy

doriiis
20. nov 2024

😃😃😃....ja by som chcela vidieť jedného jediného slovenského výrobcu košíčkov na muffiny.

autor
20. nov 2024

Jasné, zase musíte byť nepríjemné a pritom je to nevinne založená diskusia.. Ale dobre.... A áno google mi ich vyhodí milión ale sú to pre mňa neznáme stránky tak odkiaľ mám vedieť že nie sú práve z toho temu alebo aliexpresu?

mamamasama
20. nov 2024

@doriiis veď práve

patka06
20. nov 2024

Skús pozrieť tu, kupovala som od nich rôzny tovar, je to spoľahlivý eshop
https://www.toptorticka.sk/vianocne-kosicky/

doriiis
20. nov 2024

@mamamasama ....ja mám naozaj pocit,že niektoré sa tu na hlúpe hrajú zámerne.
Denno denne prichádza každý z nás do styku s niečím,čo je buď vyrobené v Číne,alebo v Európe takým istým a možno aj viac toxickým spôsobom ako v Číne.
Kurna,keď je z Číny všetko tak toxické,tak pánboh vie prečo sú oni ako národ zdravší a žijú dlhšie ako europania😊🤔

autor
20. nov 2024

@patka06 ďakujem ti krásne. Objednám odtiaľ a vypínam sa z diskusie. Ďakujem ešte raz

inaemre
20. nov 2024

@mamamasama tak to sa dost mylis. Vsetko co sa v Europe predava sa pravidelne kontroluje (preco myslis musi primark 3x do tyzdna stahovat veci z trhu...). To co si objednas z Ciny nepodlieha ziadnej kontrole.

laurita285
20. nov 2024

@doriiis vieš o tom, že priemerný číňan je rád že žerie čistú doma vypestovanú ryžu, prípadne uloveného škorpióna. narozdiel od priemerného európana, ktorý sa obžiera polotovarmi a mikroplasty konzumuje denne? :D :D
A aj napriek tomu, priemerný číňan sa dožije tuším 78 rokov a priemerný europan 80 až 83 záleží v ktorej krajine eu (to si vieš dohľadať) :D

mamamasama
20. nov 2024

@inaemre toto ma pobavilo.Tak ako si ja objednám veci z Číny, ktoré nik neskontroluje, takisto to môže urobiť akýkoľvek živnostník. Už vidím tu kontrolu papierových košíčkov. Mám rada túto vašu naivitu 🤭

mamamasama
20. nov 2024

@doriiis Dobre, že im nevadí ten toxický čínsky telefón, z ktorého tu vypisujú. 😅

sisska96
20. nov 2024

Ešte som nevyskúšala. Nedávno som začala objednávať veci z Temu a ešte som košíčky neobjednala :D No čo predávajú tuna v obchodoch, tiež sú z Číny, len sú drahšie, lebo aj obchody si chcú zarobiť. Takže to je to isté len lacnejšie.

doriiis
20. nov 2024

@mamamasama ....ktorý preplatili 100 násobne.😃
Ale tak to je iná téma.Aj ja mám čínsku značku a som maximálne spokojná.Xiaomi ešte nesklamal.
Mozme sa hádať tu koľko chceme.Cina a ázijské krajiny sú 100 rokov pred Európou.To je fakt.
Bez týchto krajín by sme nejazdili na autách,akých jazdíme a Európa by nemala nič.

ivana3111
20. nov 2024

Silikonove formy kupujem výhradne v Tescome. Mala som napr. Aj z Lidlu aj z Pepca a ten smrad keď sa to pieklo len na 160C bol neúnosny a nasiaklo tým aj to ,čo sa pieklo ,takže napokon som to musela vyhodiť. Ďalšia vec je zlozenie toho plastu ,EU dáva aspoň nejaké normy a "kontroluje" bezpečnosť produktov aj v domácnosti.
Papierové kupujem napr. V DM od značky Profissimo.

sisska96
20. nov 2024

Akurát som objednala puzzle, v kauflande 16 eur, na temu za 8. uuuuuuuuplne to isté

doriiis
20. nov 2024

@laurita285 ....Ázia sa v priemere dĺžky života pomaly vyrovnáva Európe.Za 25 rokov dobehla 10 rokov a do roku 2050 ( čoho sa všetci dožijeme) to bude vyrovnané ak nás nepredbehne

doriiis
20. nov 2024

@sisska96 ....a dovolíš dieťaťu sa tým hrať?😱Bez rukavíc a ochranného skafandru? No toto

slavkadi
20. nov 2024

S košíkmi z Temu nemám skúsenosť, ale prídu mi podobne ako tie v našich obchodoch. Ja zvyknem piecť v silikónovej forme, alebo sa osvedčili jedle košíčky z jedlého papiera.

doriiis
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisska96
20. nov 2024

@doriiis Bude pre muža 😂 😂😂😂😂😂