Ahojte, strážim si kalórie a nahradzam cestoviny tými konjakovymi. Váha ide super dole len teda sa chcem opýtať, či je to dlhodobo zdravé jesť? Jem ich každý deň ako prílohu a nie nechcem zaradiť obyčajne cestoviny. Už som si zvykla na to a vyhovuje mi to, skôr chcem vedieť či to je vôbec zdravé a či to môžem jesť každý deň. Vďaka za rady.
Skryta reklama? 🤔 Treba anonymne pisat takuto banalitu?
@gejb no tak samotné sú fakt hnus ale aj tie už ich spravené jedla to sa nedá jesť... Ja ich robím tak že na kokosovom oleji opražím kuracie prsia, pridám čínsku zeleninu a konjakove rezance a mám z toho chutnú činu. Pomáha mi to na večeru lebo je toho veľa a má to málo kalórií 😀 ale napríklad konjakova ryža a k tomu napr rezeň tak to sa nedá zjesť... Treba ich proste dobre zamaskovať aby to bolo ok... U mňa je top na spôsob Číny alebo s inou zeleninou na pikantný spôsob napríklad, aj s pestom je to super ale aj ako rezance do vývaru... Len teda neviem či to je zdravé takto dlhodobo jesť 🙁
@janinka007 prečo by to mala byť skrytá reklama? A je moja vec či to píšem verejné alebo anonymne...
Co su to za cestoviny? To som este nepocula
@slavomira236 také bez kalórií
Skus poggoglit. Najdes o tom clanky v anglictine. Citala som o tom davnejsie, uz si to presne nepamatam, ale moze to sposobit zdravotne problemy, tusim nejake upchavanie criev a zvacsenie zaludku, uz presne neviem. Zaver bol taky, ze to nie je take zdrave ako sa to tvari a nema sa to jest vo veľkom.
Z to ich chces jest cely zivot? Neviem ci su skodlive mozno nie, ale skodlice je ak strava nie je pestra. Ak ich jes kazdy den, onedlho zacnu telu chybat vitaminy,mineraly......a to sa odrazi na zdravy. Mozno budes chudsia, ale mozno aj unavenejsia s prepadnutou tvarou, kruhami pod ocami, zlou pletou, vlasmy, pokozkou....
Ahoj, na otázku neviem odpovedať, ale obdivujem ta 😁 ja skom ich skúsila len raz. Nemáš nejaku radu ako ich spraviť chutné? 😊