Aky kompot by ste mi poradili do torty s vanilkovym kremom? Alebo aj cerstve banany sa hodia?
Čučoriedky 🙂
Ja by som radsej kupila mrazene ovocie napr lidl ma lesnu zmes, ta sa k vanilkovemu kremu hodi (davam ho do torty este zamrznute a ako sa romrazi pekne natoahnu z toho korpusy vlhkost). Ak vylozene chces kompot, tak aj marhule sa hodia. Banany a vanilkovy krem bude podla mna taka velmi nevyrazna a mdla chut.
Banany a poliat karamelom😋
Ja by som kompot určite nedávala..aj tak ti to pustí šťavu a to bude taká brečka.. ja vždy k vanilkovému krmu dávam bananiky a chuti mi to veľmi
@viestta no ano ale aj tak to pustí postupne šťavu aj na krem.. ja neviem toto ja nemám rada. Moj nazor.. ale toto ja nerobím. a kompoty do toriet su už oldschool 🙂)
Za mňa jahody, maliny
Ja osobne by som tam kompót nedávala, rozmoceny korpus, dodrbaný krém... Argument, že korpus bude vlacný, ako sorry ale ked pečiem samotný korpus ma byt vlacny, a nie ho polievať cukrovou vodou... Za mňa je Vanilkový krém sladký, mierne nevýrazný, zvýrazní ho trochu kyslé ovocie, lesná zmes napriklad... Banan za mňa nevýrazný
mandarinkovy, broskynovy, alebo marhulovy
Určite by som nedávala do ovocnej torty maslovy krém, resp kombinácia moc šťavnaté ovocia s maslovym krémom je pohroma.to ovocie začne tak či onak púšťať stavu a krém sprdkavie. Keď už tak mrazené višne, alebo hocijaké mrazené ovocie, marhule si moc neviem predstaviť nakoľko sú ako blato a tie neodstredis úplne. Najlepšia varianta je mascarpone krém s mrazenym ovocím.nic nepokazil a parádne chuti
Už sú dostat jahody, aj čučoriedky, aj maliny, radšej by som pozrela letaky, kde majú ovocie v akcii ako dávať kompot. Odporucam krém mascarpone a šľahačka 1:1, to je najlepsi krem
Ja robievam tvarohovo želatínovú tortu a tam dávam broskyňový alebo jahodový kompót. Banány som dávala do čokoládovo banánovej torty. Bola veľmi chutná, ale aj sýta.
Ja davam do kolacov domace zavarane ovocie ako visne marhule cernice ribezle
Kupovane kompoty ananasovy mandarinkovy
Za mna vykostkovane visne