Ahojte žienky, myslíte, že bryndzová nátierka mi vydrží dva dni v chladničke? Bryndza je v záruke do 15.06., dala som tam ešte maslo, červenú mletú papriku a lahôdkovú jarnú cibuľku aj s tou zelenou časťou - toho sa najviac obávam, lebo raz som niekde čítala, že cibuľa sa má po nakrájaní spotrebovať za jeden deň.
A ešte doplním, že som ju uskladnila v sklenenej dóze s plastovým vekom.
Kľudne by som ju zjedla aj na druhý deň.
V pohode, ja ju nikdy nezjem celú, vždy mi zostáva aj na druhý deň
ano, cibula je vzdy problem rychlejsieho kazenia sa jedal.
Kazdopadne 3 dni by mala domaca natierka s bryndzou aj cibulou vydrzat v chladnicke bez problemov. Dlhsie by som to uz neriskoval moznoi, ale ono aj sama zacitis , ze ta cibula zacne byt aromaticka az moc.
Sklenena doza je ok, ja mavam aj v plastovej, iked antibakterialnej.
Úplne v pohode, dnes som dojedala urobenú pred troma dňami. Ja som dávala pažítku, a všetko ok.
Robievam v piatok večer, naposledy sa mi "smykla ruka" tak sme ju jedli aj v pondelok. Všetko v pohode. Samozrejme, z chladnicky von iba na potrebný cas
U nas ju jeme aj na druhy den, ked vobec ostane. Este sa nam nic nestalo