Koľko vydrží domáca bryndzová nátierka?

5. jún 2024

Ahojte žienky, myslíte, že bryndzová nátierka mi vydrží dva dni v chladničke? Bryndza je v záruke do 15.06., dala som tam ešte maslo, červenú mletú papriku a lahôdkovú jarnú cibuľku aj s tou zelenou časťou - toho sa najviac obávam, lebo raz som niekde čítala, že cibuľa sa má po nakrájaní spotrebovať za jeden deň.
A ešte doplním, že som ju uskladnila v sklenenej dóze s plastovým vekom.

viestta
5. jún 2024

U nas ju jeme aj na druhy den, ked vobec ostane. Este sa nam nic nestalo

tamitamitami
5. jún 2024

Kľudne by som ju zjedla aj na druhý deň.

elenka74
5. jún 2024

V pohode, ja ju nikdy nezjem celú, vždy mi zostáva aj na druhý deň

egonsk
5. jún 2024

ano, cibula je vzdy problem rychlejsieho kazenia sa jedal.
Kazdopadne 3 dni by mala domaca natierka s bryndzou aj cibulou vydrzat v chladnicke bez problemov. Dlhsie by som to uz neriskoval moznoi, ale ono aj sama zacitis , ze ta cibula zacne byt aromaticka az moc.
Sklenena doza je ok, ja mavam aj v plastovej, iked antibakterialnej.

michellemary
5. jún 2024

Úplne v pohode, dnes som dojedala urobenú pred troma dňami. Ja som dávala pažítku, a všetko ok.

som_realistka
5. jún 2024

Robievam v piatok večer, naposledy sa mi "smykla ruka" tak sme ju jedli aj v pondelok. Všetko v pohode. Samozrejme, z chladnicky von iba na potrebný cas