Ahojte, prosím, kto robí často filé, koľko cca sa rozmrazujú?
Ďakujem 🙂
Nikdy nenechavam uplne ozmrazit.okolo jednem vytiahnem necham povolit aby sa dali oddelit a poriadne nasolim.potom pekne rozlozene na tanieri.sup.naspat do mrazaku okolo 4.vytiahnem pomaly si nachystam.trojobal apotom pomalicky smazim este take na tristvrte zmrznute.rybka je vzdy krasna biela a stavnata...posledne roky kupujem nowaco ale spravila by som.to uz s kazdou.len raz som nechala rozmrazit file a ostalo z toho uplne blato.
Podľa toho aké. Kocky ani nenechávam veľmi rozmraziť, len toľko aby som vedela oddeliť, nasolim, obalim a na malom ohni vypražím. Ak som ich nechala úplne rozmraziť, tak sa mi rozpadli vždy. Čo sa týka filiet, zvyknem vybrať tak 3-4 hod predtým ako idem vyprážať. Je to tenučké, takže to nepotrebuje veľa času.