Dievčence tie ktoré si dávate piecť a máte skúsenosti koľko by som si mohla pýtať za 1kg doma pečených koláčikov len z masla cca mix 10 rôznych druhov koláčikov?? Ďakujem.
Ak ti pomôže tak my si roky objednávame a tento rok mix (suché ,krémové) pre nás cena 20€/kg.Koĺko pre iných neviem.
Ale čisto suché som videla od 18 do cca 20 € kg.
(Tt)
Na fotke je kilo? Netusim kolko by to malo stat, ale dala by som za to okolo 20-30€
Skôr by som dala cenu za počet kusov.
no tak pečú kg za 15, 18, až 20 eur ako kde. Ale menej pod 15 eur za kg už nekúpiš nikde. Lebo všetko drahé.
pokojne okolo 25 EUR.
Minule som kúpila 1/2kg balenie koláčikov v obchode, že ak budú dobré, tak také kúpim aj na Vianoce a stáli 11,50€. Sú menej zdobené ako tieto.
Takže tieto 1kg by mohli byť 25€.
Ja som objednávala 50ks mix za 22 eur 🙂
20 eur za kg som kupovala teraz
menej zdobene
@bilberryday tiez sa divim, ja peciem sama sebe, pripadne nadelim mame a babke ale za tu cenu by som to nekupila.
@jasmine2 u nas stojí 30 kusov mokrých 10eur
@katarinka1990 tiež sa čudujem, no v mojom okolí si to veľa žien takto uľahčí. 😊
@mirkaveron 0,30 eur za kus je parádna cena. V našich končinách pod 0,50 eur už ťažko zohnať co som počula.
@fineta naozaj a to sa môjmu mužovi zdalo veľa 🤣🤣
@fineta ale sak suche napriklad linecke ked peciem tak za 2 hodinky mam aj kuchynu spratanu. Recept tiez muka, maslo, cukor vajce. Grilaz tak to je rychlovka, labky, medovníky ved to su ozaj rychlovky a az na zdobenie. Rezy to chvilu trva ale nakrajas z plechu x,y. Neviem ale zas niekto na to cas nema, alebo nenajde. Ja milujem pecenie a varenie takze ja by som zato neplatila. Ale na tu v PB si cukrarky bezne pýtajú uz 0,50 az 0,79 za kolacik ale rez. Suche neviem.
Pre autorku: vyzeraju pekne a urcite sa najdu ludia co si radi zaplatia
Dala by som cca 20e za kg, vzhľadom na to ze neviem ci by mi chutili.... Aj keď na pohľad vyzerajú pekne. Ale už mám skúsenosť takú ze na pohľad vyzerali veľmi pekne (tvrdené bolo ze z masla a domácich vajec) a chuťovo nič moc a poznať bolo ze neboli robene len z masla a neskôr som sa dozvedela ze ani vajca neboli domáce resp z voľného výbehu, a príliš sladké ze všetko chutilo na jedno kopyto, ale aj také co vyzorovo ako keby som ich ja robila ale chuťovo veľmi dobre. Po "od skúšaní" 25-30?
Ale 15 je myslím málo. Osobne pri dnešných cenách by som to za 15 e/kg nerobila, možno za predpokladu žeby som mala domáce vajcia aj doma robene maslo a nevedela som čo s voľným časom
@bilberryday za kilo, nie za pár kúskov.
@elizabet173 no ale sak ked si sikovna tak robis viac naraz nie po jednom. Okrem toho cesta si predsa zamiesis a tie idu odpocinut do chladnicky. Ono je to o človeku a sikovnosti. Ja to vidim z mojho pohladu(este na RD s detmi 2,4,6 r.). Inak to bude vidiet veduca v banke s nadcasmi.
Porozmyslaj nad tym, ci budes mat vobec zaujemcov. Lebo je rozdiel aj v lokalite, vo vacsom meste skor predas, ako na malej dedine. Vacsina ludi co si kupuje uz ma objednane, mozno aj od septembra, takze teraz to uz by bolo len pre tych, co zabudli alebo proste maju vela prace alebo nestihaju z inych dovodov. Kolaciky mas pekne, vidno, ze si sa s tym vyhrala. Len neviem, ze ci by si to casovo zvladla takto krasne aj keby si ich mala upiect povedzme 100 kg. Pri dnesnych cenach, ak chces nieco aj zarobit, tak urcite minimalne 25-30 EUR za kg.
Kludne 25 -30 eur...maslo vajcia muka bsetko slo hore...pod to by son nesla
@katarinka1990 Sú ženy ktoré nemju vzťah k pečeniu a chcú veľa druhov, alebo len nemajú na to čas. Ja pečiem rada a preto tiež by som si nekúpila, aj skrz cenu, navyše keď sú to aj novembrové koláče koľkokrát a ja radšej čerstvejšie. Ale kto chce nech kupi, asi ľudia kupuju keď toľké pečú na objednávky 🙂
@misinka0611 ano kupujú, viem. Tak cukrarky pecu na svatby, oslavy vo velkom. Cim sikovnejsia tym viac zarobi. Moja mama si davala robit tortu a mala stat 50 a nakoniec pri odbere 65 vraj cena surovin. Inak u nas by sa tak stare kolace nejedli a z mrazaka sa toho nechytim.
@jasmine2 krásne, dala by som za ne 30e
@katarinka1990 ano, tiez to takto vnímam. Mňa to našťastie baví. Asi 2x sme to riešili objednaním mixu zákuskov, z toho raz na Veľkú noc, ked som prisla z porodnice. Jednoducho keď mi to tu nerozvoniava koláčikmi, tak nemám Vianoce. 🤷♀️ Ale nie každý to takto má. Muž by najradšej tiež objednal hotové, aby som sa s tým nemusela 2 dni trápiť, ake nechce pochopiť, ze to ako trápenie teda vôbec nevnímam. 🙆♀️🤣
@jasmine2 zrataj si naklady na suroviny, energie, cas straveny pecenim, a od toho sa odraz.