Ahojte dievčatá, viem ze je ešte trochu čas,no zaujímalo by ma,tie ktoré pečiete k Vianociam,že či budete pri tomto zdražovaní ,čo je 100% keď nie viac,piecť aj tento rok a ak áno,že koľko si budete pýtať za 1kg.ďakujem za odpoveď
Treba si vypočítať cenu za suroviny+ energie+ Kolko času to zaberie x hodinový plat a takú cenu vypýtať, každý sa môže rozhodnúť či si objedná, alebo sa uskromni
Len ono vsetko islo hore, tak s tym treba pocitat... ja som minuly rok kupila kilo sucheho za 22 eur, ale teraz to bude isto viac... ale moze sa stat, ze si niektori (kupujuci) ludia povedia, ze toto je polozka, na ktorej usetria. Ale keby som si piekla sama, tiez ma to vyjde vela penazi a nemam tolko druhov, ani nie take pekne
Nuž urobím ako po minule roky 2 druhý suchých na pečiem a jednu roládu kúpime aj za cenu vyššej ceny u "overenej" osoby aj tak to budeme ešte dojednať v januári jak každý rok.
@ivus32
ahoj, ja viem ze je to blbe prirovnanie ale v rakusku stoji taky obedovy tanier suchych zakuskov od pekara v pohode od 28€ hore. No a chuti vsetko rovnako, nie ze nejak super. Takze ja by som ti s radostou dala 35 za kilo sucheho s masloˇ a dom. dzemom. Ved ken maslo stoji skoro 4€ . Ze treba setrit je v poriadku, ale kto vie pocitat do 100, by mal tvoje ceny bez blbych komentarov pochopit. Ved ty nie si ani velkovyroba ani matka Teraza. Kto si to dovolit nechce alebo nemoze, je to v poriadku. Ale mozno sa najdu aj taky, ktori zo ocenia. Vela stastia a fobrych zskaznikov ti prajem 🙂
@ivus32 pred rokom za krabicu 60 zákuskov mokrých 33 eur, tento rok asi nebudem piecť nič,iba pre nás domatake jednoduché a par,pochybujem že to niekto bude kupovať ak cena bude 60 eur a viac. Asi budú ľudia šetriť keďže budú vedieť koľko budú stáť energie v roku 2023