Ahojte žienky. Chcela by som od vás radu ktorá máte skúsenosti koľko zapýtať za kilo suchého vianočného pečiva? Ďakujem.
@10veronika1993 ja beriem od kamosky 18€ kg... a nepride mi to vela, vsetko islo hore a viem, ze uxasne pecie
@nelinka2009 pravda je že domáce je ľahšie váhovo ako to kupované ..musí to byť aj celkom dosť kolácikov do kila
@nelinka2009 milujem pečenie a zvlášť vianočne koláciky ked sa s nimi môžem vyhrať ale neviem si predstaviť aké množstvo asi obsahuje také kilo
@10veronika1993 dost zalezi aj na pouzitych surovinach, ak niekto pecie zdravsie-napr.z masla a spaldovej muky, tak sa to odrazi aj na cene, ale je nas vela, ktore si radi priplatime za kvalitu
@10veronika1993 skus upiect jednu davku a odvaz a budes vediet, kolko to asi ma
kamaratka ta pecie, ale uz davno nepredava od kila, ale od zlozenia, od toho ake kolaciky tam su, z akych surovin 😉
ved si spocitaj, kolko ta stoja suroviny, energie a na kolko si vazis svoju pracu, ktoru peceniu venujes.
Letos jsem si zajednala na vánoce suché pečivo za 18€ za kilo.Pred vánocema berou i 21€ za kilo.Asi 2roky spátky jsem skoušela od jedné paní za 12€ za kilo ale byl to takový hmus že to ani pes nežral 😨.Takže si raději připlatim a vím že to bude stát za to 😉