Ahojte čo pečiete na Vianoce ?
Mama na piekla linecké, a vanilkové rožky plus pokus o škoricový hviezdičky a ja mandlovo škoricový rožky a rozmýšľam ci kokosové jeze al medvedie labky
ja by som chcela recept na kávove zrná. Nemate niekto, prosím?
Medovníčky, čokoládové crinkles, vanilkové rožky, orechové s nutellou a kokosovou roládu ktorú manžel miluje. Suché už mám napecene už len polepim a ozdobíme.
ruzombersky zavin, odporucam ako alternativu k tym tradicnym kolacikom😍
@kataina ja idem robit tieto https://www.coolinari.sk/kavove-zrna/?fbclid=Iw... 🙂
@nikadamko Ahoj! Minulí rok som vôbec nepiekla,nakoľko som bola tehu a nevedela som presne kedy sa mimi vypýta na svet. No tento rok si to vynahrádzam .-) U nás nesmú chýbať medovníky, linecké koláčky, fúkané rožky, vanilkové rožky, zmrzlinky, tento rok robím prvý krát oriešky a izidor košíčky --snaď sa podaria. Ešte budem robiť štedrák a taký orechový koláč s krémom. Je toho dosť,no viac ako polovicu vždy dám mame a svokre 🙂
Medovniky, medvedie labky, vanilkove rozky, linecke a nieco plnkove-este neviem co.
Medovniky, linecke, vanilkove rozky, medvedie labky, kavove slzicky, oriesky, uliky, suhajdy, rafaello.
Ja len zazvorove susienky, cokoladove crinkles a fukane rozky kokosove aj orechove, mama zas robi medove rezy, parizske rozky a linecke, a potom si to prezdielame 🙂 Medovniky mam od kamaratky a este robim plech parmezanovo-vinovych pagacikov na chrumanie.
Doevcata, poraďte, čo z bielkov? Ja už mám z 8 vajíčok bielka, budem robiť z polovice laskonky, ale čo ešte? Rýchle, jednoduche, len nie snehové pusinky.
Noo tento rok... mam na zozname jednu davku medovnikov, aby sa nepovedalo, lineckeho so zazvorom - ideme nabalit ako darecek z toho... a suhajdy, kokosove gule, parizske rozky, bejgli. A chcela by som syrove tycinky, ale to nikdy nestihnem :D Ak stihnem tak citronovo kokosove crinkles mam vyhliadnute a chlap chce este nejaky zidovsky vianocny kolac.. no ale ak nesithnem, toto sa kludne pomedzi sviatky urobi, na silvestra robievam pagace, ale tento rok ziadne zurky nebudu.. takze nic a ak budeme vladat tak piskotovu tortu smotanovu 🙂
@hettinka no ked sa ti nechce robit tie pavlovky, alebo pusinky.. ja bielka likvidujem napr. na jablkovy kolac... navrch ich vyslaham do snehu s cukrom a urobim taku perinu z toho 🙂 alebo zemlovku... len sladkeho bude asi dost teraz na vianoce...
@hettinka alebo bielkovy kolac je, taky ako suchar s orechmi a kadecim.. skus vygooglit 🙂
@scorpio89
@simca06022011
@elizabet173
@mimca77
Dakujeeem
@hettinka taky mandlovy chlebicek (alebo ine orechy..) upecie sa, nakraja na tenucke platky a este ususi. Je to rychlovka.
Linecké, šuhajdy,raffaelo guľôčky a strúhaný tvarohový koláč 😊
medvedie labky, mačacie oči, šuhajdy, orechove košíčky, metrový koláč a kokosové ježe
medovnicky, linecke, vanilkove rozky, kokosove rozky, kokosove gulky, mozno pusinky. Rada by som caltu, ,ale kedze nemozeme kysnute, tak si musim odpustit.
medovniky, makove linecke, kavove zrna a kokosove gulky 🙂