Môžem použiť na koláč - mramorový s pudingom kyslú smotanu, ktorá je dva týždne po záruke? Čo radšej ho piecť zajtra a kúpiť čerstvú?
Takto. Záleží pre koho ten koláč pečies a kto ho bude jesť.
Ak pre cudzích a budú ho jesť aj malé deti - nezobrala by som si to na triko a radšej kúp novú.
Ak pečies iba pre Vas doma, tak by som ju ochutnala a ak sa zdá byť ok, tak by som ju použila.
ta smotana aj keby nebola pokazena, uz ma po tak dlhom case ine fyzikalne vlastnosti, asi by som to neriskoval.
Ak otvoris, ucitis, či je pokazena alebo nie. Podľa mňa jej nič nebude.
Po spotrebe aj ked bude vyzerat ok asi uz len tepelne upravenu (teda v kolaci, v ceste) je teplo, vsetko sa rychlejsie kazi..
koláč je upečený, je len pre nás, štyroch dospelých, nie je mu vôbec nič, už sme ho jedli. Smotane nebolo nič ani 12 dní po skončení záruky, alebo uvodíme zajtra? 🙂
Ked bola cely cas v chladnicke nic jej nebude, kldne ju pouzi ked vyzera byt v poriadku