Koláč s kyslou smotanou

26. jún 2024

Môžem použiť na koláč - mramorový s pudingom kyslú smotanu, ktorá je dva týždne po záruke? Čo radšej ho piecť zajtra a kúpiť čerstvú?

viestta
26. jún 2024

Ked bola cely cas v chladnicke nic jej nebude, kldne ju pouzi ked vyzera byt v poriadku

tamta
26. jún 2024

Takto. Záleží pre koho ten koláč pečies a kto ho bude jesť.
Ak pre cudzích a budú ho jesť aj malé deti - nezobrala by som si to na triko a radšej kúp novú.
Ak pečies iba pre Vas doma, tak by som ju ochutnala a ak sa zdá byť ok, tak by som ju použila.

egonsk
26. jún 2024

ta smotana aj keby nebola pokazena, uz ma po tak dlhom case ine fyzikalne vlastnosti, asi by som to neriskoval.

anos18
26. jún 2024

Ak otvoris, ucitis, či je pokazena alebo nie. Podľa mňa jej nič nebude.

pralinka86
26. jún 2024

Po spotrebe aj ked bude vyzerat ok asi uz len tepelne upravenu (teda v kolaci, v ceste) je teplo, vsetko sa rychlejsie kazi..

autor
26. jún 2024

koláč je upečený, je len pre nás, štyroch dospelých, nie je mu vôbec nič, už sme ho jedli. Smotane nebolo nič ani 12 dní po skončení záruky, alebo uvodíme zajtra? 🙂